Ma jöhet az újabb hazai győzelem!

Bizonyára nagy reményekkel érkezik majd a Siklós FC Mozsgóra, de egy percig sem adhatunk okot további lelkesedésre!

 

A megyei I. osztályban szereplő B csapatunk, a Mozsgó Szentlőrinc II. az utóbbi időben folyamatosan javult a játékminőséget illetően, de a Komló elleni első félidőben sajnos haloványak voltunk. Tehetségeink elszántságát tükrözi, hogy a szünet után már energikusabban futballoztunk, jobb játékkal rukkoltunk elő, ami dicséretes – ennek köszönhetően pedig megszereztük zsinórban a harmadik győzelmünket is!

Október 9-én, szombaton 15 órakor folytathatjuk remek szériánkat a Siklós FC ellen! Noha a leendő vendégek nem kezdték rosszul a bajnokságot, nekünk továbbra is csak magunkra kell koncentrálnunk, leginkább arra, hogy ne nehezítsük meg a saját dolgunkat. A mérkőzéseinket rendszerint képesek voltunk kézben tartani: talán senki nem birtokolja annyit a labdát ebben az osztályban, mint mi. Viszont mégsem mindig használjuk ki az ebben rejlő potenciált! Ha van rá esély, le kell zárnunk az adott találkozót már az első félidőben, továbbá jó lenne elkerülni a kapott gólokat, úgy kellene nyerni, hogy közben nullán tartjuk aktuális ellenfelünket.

Az előző mozsgói szereplésünk alkalmával átszakadt a gát, egy harcos meccsen végre hazai pályán is győztünk! A Siklós ellen hasonló mentalitással és akarattal kell pályára lépnünk, s ha ehhez még kiegyensúlyozottabb játék párosul, akkor van sanszunk az újabb sikerre!

Hajrá, Lőrinc!