Macedón csatárral erősítettünk: Alban Taipi a Haladástól érkezett!

Fotó: Kovácsevics Dusán

Fiatal csatárt szerződtettünk NB II-es felnőtt csapatunkhoz, a mindössze 19 éves, macedón játékos, Alban Taipi a szintén Merkantil Bank Ligában szereplő Szombathelyi Haladástól érkezik kölcsönbe hozzánk tavaszi szezonra.

 

Újabb játékos érkezett NB II-es csapatunkhoz, Alban Taipit a Szombathelyi Haladástól kaptuk kölcsön a tavaszi szezonra. A remek felépítéssel megáldott, 189 centis támadó hazájában, Észak-Macedóniában kezdett futballozni, 16 éves korától már az élvonalban játszott, majd a nyáron tetovói Renovától a Szombathelyi Haladáshoz került. Tehetségét bizonyítja, hogy szerepelt a macedón korosztályos válogatottakban is.

– Nagy örömmel jöttem a Szentlőrinchez, sok jót hallottam erről a klubról – fogalmazott a 19 éves csatár. – Tudom, hogy itt bátran adnak játéklehetőséget a fiataloknak, nekem pedig a pályafutásom jelenlegi szakaszában az a legfontosabb, hogy minél több időt játsszak. Kemény szezonra számítok, ha csapatként a legjobbunkat nyújtjuk, akkor feljebb tudunk majd lépni a tabellán, és elérjük a célunkat, a biztos bentmaradást. Szeretném mindig a maximumot adni, igyekszem gólokkal és gólpasszokkal segíteni a szentlőrinci csapatot.

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Alban!