Magyar felmenőkkel rendelkező játékosokat igazoltunk

NB III-as együttesünk egy bal hátvéddel, egy belső védővel és egy támadó középpályással erősítette meg keretét az NB III. Közép csoport idei kiírására.

 

Tovább erősödött első számú együttesünk, hiszen három labdarúgóval kötött megállapodást a vezetőség. Popadić NovakCrnojački Aleksandar és Nenezić Nemanja egyaránt meggyőzték a szakmai stábot az elmúlt hetekben arról, hogy tehetségükkel és akaratukkal nagy mértékben segíteni tudják a csapatot az idei szezonban. 

 

Klubunk egyik legfőbb célja a továbbiakban is az, hogy lehetőséget kínáljon a bizonyításra a határon túli magyarságnak, hiszen számtalan olyan tehetség rejtőzik a határon túl is, akiknek nem adatik lehetőség arra, hogy megmutathassák a képességeiket.

 

Új igazolásainkat megkérdeztük arról, hogy mi motiválta őket abban, hogy a Szentlőrinc SE-ben kezdjék meg a következő szezont valamint mik az egyéni és csapatszinten a céljaik a hétvégén kezdődő bajnokságban.

 

 

- Nem sokáig gondolkoztam miután megkeresett a Szentlőrinc, hiszen már az első napokban láttam, hogy profi munka folyik az egyesületnél és úgy vélem, hogy ez az egyesület remek ugródeszka azon fiataloknak, akik fejlődni akarnak, bizonyítani szeretnék tehetségüket. Az a célom, hogy hétről hétre a kezdő tizenegy tagja legyek és a legjobb tudásom szerint segítsem  a csapatot, az egyesületet. Remélem a társakkal jó játékot fogunk produkálni és maximális alázattal vágunk neki a szezonnak.

 

Popadić Novak

 

- Azért választottam a Szentlőrincet mert remek szakmai munka folyik és a körülmények is kiválóak. Figyelembe véve, hogy fiatal vagyok, nagyon fontos, hogy ezek mind adottak legyenek annak érdekében, hogy még jobb fejlődést tudjak elérni. Természetesen a a fejlődés mellett a másik fő célom, hogy minnél jobb helyen végezzünk a bajnokságban. Ehhez rengeteg munka és akarat kell, minden edzés és meccs egy új kihívás. Tanítottak a győzelemre, arra ,hogy hogyan nyerjek és ha mindent megteszek akkor úgyis lesz.

 

Crnojački Aleksandar 

 

- Nagy örömmel igazoltam Szentlőrincre, mivel ez egy olyan klub amely megfelel az ambícióimnak és nagyszerű lehetőség a fiatal labdarúgók számára. Legfőbb célom az, hogy rengeteget fejlődjek, és hogy legjobb tudásom szerint segítsem a csapatot a közös célunk elérésében, abban, hogy minnél jobb helyezést érjünk el a bajnokságban.

Nenezić Nemanja