Meccs meccs hátán: holnap a PTE PEAC II. érkezik fiataljainkhoz!

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Izgalmas, lendületes találkozóra számíthatnak a kilátogató szurkolók holnap 12:00-kor a Szentlőrinc SE Sporttelepen, hiszen a PTE PEAC második csapatával mérkőzik a Szentlőrinc II.

 

A PEAC II. a megyei tabella közepén található a huszonegy lejátszott mérkőzését követően: tízszer örülhettek győzelemnek, nyolc alkalommal búslakodhattak vereség miatt és háromszor volt példa a pontosztozkodásra. Az őszi találkozónkon magabiztos 3-0-ás pécsi siker született, viszont fiataljaink ha az elmúlt 4 mérkőzésen mutatott formájukkal tudnak ismételten előrukkolni hazai pályán, akkor lehetőség lesz a revansra.

Az NB III-as PTE PEAC-nak egy rendkívül erős, motivált második számú gárdája van, hiszen a tavalyi bajnokcsapatból többen is maradtak ebben az osztályban az idei szezonra, illetve visszajátszó labdarúgókkal is ki szoktak egészülni – fogalmazott Szolga Gorán. – Ez egy jó erőfelmérő lesz fiataljaink számára, hiszen a magasabb osztályokat is megjárt labdarúgókkal nézhetnek a farkasszemet. Egy hét alatt ez lesz a negyedik meccsünk, de ha ugyanazt a koncentrációt és fegyelmezettséget tudjuk produkálni, mint az elmúlt napokban, akkor sikeresek lehetünk!

 

A 27. forduló programja: Szentlőrinc II.-PTE PEAC II. (május 6., szombat, 12:00), PVSK-Pécsvárad, Lovászhetény-Nagykozár, Sellye-Villány, Szederkény G-S II.-Bóly.

A 27. forduló korábbi eredményei: Kétújfalu-Mohács 0-11.