Medgyesi bízik benne, hogy a szezonrajtra teljesen felépül

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

A Szekszárdi UFC elleni felkészülési mérkőzésen visszatérhetett a pályára csapatunk egyik fontos játékosa, a csupaszív, jó mentalitással megáldott középpályásunk, Medgyesi Márk, akit sérülés és műtét miatt sokáig nélkülöznünk kellett. 

November elejéig minden rendben volt, aztán jött a dunaújvárosi bajnoki, amelyen már a mérkőzés elején megsérült Medgyesi Márk, akit le kellett cserélni. Nem sokkal később már meg is műtötték, a jobb térdében a porcot kellett rendbe tenni.

- Mentálisan eléggé megviselt ez a sérülés, mert másfél év alatt ez volt a második, korábban ugyanebben a térdemben a keresztszalag szakadt el – mesélte 23 éves középpályásunk. – Visszanyertem a formámat, utolértem magam, élveztem a bizalmat, úgyhogy nagyon rosszkor jött ez a novemberi térdprobléma. Hozzáteszem, az első alkalommal is Dunaújvárosban történt a baj, szóval lehet, hogy jobban tenném, ha én többet ott nem lépnék pályára!

Tavasszal nincs már ott meccsünk, ezzel nincs is baj! Persze nagyon bízunk benne, hogy a többi pályán, így természetesen saját otthonunkban, a szentlőrinci sporttelepen is számíthatunk már csapatunk 6-osára, aki rendre megkeseríti az ellenfelek dolgát.

- Úgy érzem, nagyon jól sikerült a rehabilitációm, kezdem szépen lassan utolérni magam. A Szekszárd elleni meccsen visszatérhettem a pályára, és a PEAC ellenin is játszhattam. Rendes terhelést kapok, úgyhogy nagyon remélem, hogy a Magyar Kupa-mérkőzésre, amire február végén kerül sor, már száz százalékos állapotban leszek!

Csapatunkra nagyon fontos mérkőzések várnak tavasszal, hiszen egyrészt még érdekeltek vagyunk a Magyar Kupában, másrészt harcolunk a bajnoki címért. Emiatt elengedhetetlen, hogy a keret minden tagja rendelkezésre álljon: az összes játékosra szükségünk van ahhoz, hogy elérjük a céljainkat.

- Az nyilvánvaló, hogy az első idei tétmeccsünkre, a Nyíregyháza elleni kupacsatára sem feltett kézzel megyünk majd ki a pályára! Leendő vendégeink NB I-es kerettel rendelkeznek, nem véletlen, hogy az élen állnak a második vonalban, számunkra pedig ez a mérkőzés egy kiváló lehetőség arra, hogy megmutassuk, mire vagyunk képesek, hol is tartunk. Néhány nappal később aztán folytatódik a bajnokság, amely során az őszi formánkat kell hoznunk annyi változtatással, hogy nem szabad olyan hibákat elkövetnünk, amelyek miatt pontokat hullajtottunk! Biztos vagyok benne, hogy képesek vagyunk erre, és ha minden rendben lesz, el tudjuk érni a célunkat, meg tudjuk nyerni a bajnokságot – fogalmazott Medgyesi.

Nagyon reméljük, hogy a tavaszi szezonban egy teljesen egészséges Megyó segíti majd csapatunkat, mert ez biztosan sokat jelentene!