Meg kell szereznünk a három pontot az előttünk álló megyei derbin!

Fotó: Csobán Róbert

Eshet az eső, lehet felázott a talaj, történhet bármi, holnap délután győznünk kell hazai pályán, hiszen nagyon fontos mérkőzés vár ránk a bentmaradásért folytatott harcban. Nem lesz könnyű dolgunk a HR-Rent Kozármislennyel szemben, de az biztos, hogy képesek vagyunk arra, hogy itthon tartsuk a három pontot.

 

Az új vezetőedzőnk, Domján Attila bemutatkozása jól sikerült, hiszen a múlt héten ponttal tértünk haza Mosonmagyaróvárról, 1-1-re végeztünk egy közvetlen rivális otthonában.

– A hozzáállásunk nagyon jó volt, mindenki odatette magát azon a mérkőzésen, követte az utasításainkat – fogalmazott Domján Attila. – Nagyon fontos volt, hogy pontot szereztünk, jó tett a lelkeknek, nem mellesleg a Mosonmagyaróvár lőtávolon belül maradt.

Természetesen az a meccs már a múlt, ezen a héten mindenki az előttünk álló megyei derbire, a HR-Rent Kozármisleny elleni vasárnapi bajnokira fókuszált. Sokat dolgoztak a srácok az utóbbi napokban, úgyhogy jó passzban, felkészülten várják ezt a találkozót.

– Nagyon várjuk már ezt a több szempontból is fontos mérkőzést. Egy jó eredménnyel megnyugtató előnyre tehetnénk szert a Kozármislennyel szemben, hiszen győzelem esetén kilenc pontra nőne a különbség a két csapat között. Emellett természetesen annak is a szemünk előtt kell lebegnie, hogy van egy célkitűzésünk, van egy pontszám, amit el szeretnénk érni, ehhez pedig győzelmeket kell aratnunk, eredményeket kell produkálnunk. Nagy lehetőség előtt állunk, élnünk kell vele!

S hogy mit várhatunk a vasárnap délutáni mérkőzéstől? Domján Attila szerint Márton Gábor érkezésével racionálisabb, direktebb, eredménycentrikusabb futballra lehet számítani a mislenyiektől.

– A pálya talaja biztosan nem lesz egyszerű, mert nagyon sok csapadék esett. Nagyon szervezett, határozott, kemény csapatot akarok a pályán látni, amely kevés hibát vét, s amely kiharcolja a győzelmet – mondta vezetőedzőnk.

Bízunk benne, ahogy eddig is, most is számíthatunk majd szurkolóinkra, nagy szükségünk lesz a segítségükre! Nagy szeretettel várunk mindenkit a megyei derbire!

A 27. forduló programja: Szentlőrinc–HR-Rent Kozármisleny (március 12., vasárnap, 14.00), Kazincbarcika–Nyíregyháza, Gyirmót FC Győr–Csákvár, Dorog–Mosonmagyaróvár, Békéscsaba–Budafok, Tiszakécske–Siófok, Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Soroksár, Ajka–Szombathelyi Haladás, PMFC–ETO FC Győr, MTK–DVTK.