Megbosszulták magukat a kihagyott helyzetek

Fotó: Kovácsevics Dusán

Háromgólos sikert aratott a PTE PEAC II. csapata második együttesünk ellen az Autocity Volkswagen Megyei I. osztály 12. fordulójának szombati játéknapján. A lehetőségek megvoltak fiataljainknak, azonban a helyzetkihasználás már nem volt megfelelő.

  

AUTOCITY VOLKSWAGEN MEGYEI I. OSZTÁLY, 12. FORDULÓ:

PTE PEAC II. – Szentlőrinc II. 3-0 (2-0)

PTE PEAC II.: Paceka – Kása, Rácz, Ikladi (Horváth, 64.), Than, Bóka (Oszvald, 79.), Molnár Cs. (Kotsis, 77.), Grassy, Jeránt (Gál, 85.), Gelencsér, Nagy G. Vezetőedző: Molnár Gábor

Szentlőrinc II.: Gyalus (Vass, 82.) – Mozsgai, Blész (Király, 46.), Molnár T., Kovácsevics (Varga B.), Cserneczky (Vörös, 82.), Paizs, Csilus, Kulcsár, Gulyás (Nyaka, 73.), Major. Vezetőedző: Szolga Gorán

Gólszerzők: Gelencsér (31.), Bóka (39.), Kása (86.)

Szolga Gorán: -0-0-ás állásnál a hazai csapat és mi is a felső lécet találtuk el egy-egy ziccerben. Sajnos úgy éreztem az első félidőben, hogy a PEAC sokkal jobban akarja a győzelmet, többet tesznek érte. A második játékrész viszont úgy gondolom, hogy a miénk volt, csak éppen a kapu előtt nem voltunk olyan határozottak, mint az ellenfelünk, pedig a lehetőségeink megvoltak a gólszerzésre. Gratulálok a PEAC csapatának a győzelemhez!

 

A 12. forduló eredményei: Pécsvárad-PVSK 2-0, Mohács-Kétújfalu 8-0, Villány-Sellye 3-0, Nagykozár-Lovászhetény 2-4, Bóly-Szederkény G-S II. 1-0.