Megfiatalított PVSK vár a Szentlőrinc II-re!

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

A nagymúltú Pécsi VSK-t fogadja Szolga Gorán csapata az AutoCity Volkswagen Baranya Megyei I. osztály 26. fordulójában. Az előző hétvégi küzdeni akarást nagyon fontos lenne átmenteni a holnapi összecsapásra!

 

A pécsi együttes a tél folyamán esett át kisebb koncepció változáson, hiszen – hozzánk hasonlóan – a fiatalok szerepeltetése került előtérbe. Jelenleg a tabella hatodik helyét foglalják el Schneider Gábor tanítványai, a tavasz folyamán pedig három győzelem, egy döntetlen és két vereség fűződik a nevükhöz. Az ősszel egy kiélezett találkozón egygólos vereséget szenvedtünk a PVSK Sporttelepen.

– Számomra mindenképpen pozitívum, hogy két rendkívül fiatal csapat csatázik a Megyei I. osztályban! Kíváncsian várom, hogy milyen mérkőzés fog kialakulni a PVSK ellen, hiszen az ellenfelünk is hasonló cipőben jár, mint mi, kettős terhelésnek vannak kitéve a gyerekek, ami nehéz az idény végéhez közeledve. A múlt heti sikeres mérkőzés után bizakodóak vagyunk, azonban úgy gondolom ez az a mérkőzés, ahol bármi előfordulhat. Nagy múltú klub a PVSK, tiszteljük minden ellenfelünket, szeretnénk egy jó, izgalmas mérkőzést játszani - nyilatkozta Szolga Gorán.

 

A 26. forduló programja: Szentlőrinc II.-PVSK (április 29., szombat, 17:00), PTE PEAC II.-Szederkény G-S II., Mohács-Pécsvárad, Villány-Komló, Bóly-Lovászhetény, Nagykozár-Siklós.