Megszereztük első hazai győzelmünket!

Először arattunk győzelmet a mozsgói hazai pályánkon a Megyei I. osztály idei küzdelmei során, 2-1-re vertük a PVSK-t.

 

Bizony, éhesek voltunk már arra, hogy a Mozsgóra kilátogató szurkolóink ne csak az ottani kellemes természeti környezet nyugalmát élvezhessék, hanem szép játékot és sikerrel záruló mérkőzést is kapva feltüzeltebben várhassák a Mozsgó Szentlőrinc II. találkozóit. Az biztos, hogy nem okoztunk csalódást nekik és önmagunknak sem a hétvégén.

Csapatunk a szorosnak tűnő, csupán 2-1-es győzelem ellenére a játékidő nagyrészében magabiztosan uralta az eseményeket. Mindaz, ami az elmúlt fordulókban ingadozó volt, és ami miatt pontokat hullajtottunk el, most kiegyensúlyozottan jelen volt játékunkban. Egyszerre voltunk párharcerősek, robbanékonyak, szervezettek és kreatívak is. Tavalyi házi gólkirályunk – Tóth Máté – duplájának köszönhetően eldöntöttük a találkozót, fiatal támadónk első gólja ráadásul egy szépségdíjas átemelés volt. Több jó egyéni teljesítmény mellett csapatszinten is határozottabbnak, stabilabbnak bizonyultunk, mint eddig bármikor. 

Mozsgó Szentlőrinc II. – PVSK 2-1 (2-1)

Mozsgó Szentlőrinc II.: Rátkai – Simon, Nagy Zs., Újvárosi, Pataki – Tóth (Mozsgai, 83.), Petró, Török, Hajnal (Vörös, 75.) – Pretzl – Vintonji (Varga, 83.). PVSK: Győri – Fiáth, Tornyos, Pál (Sztruhár, 78.), Kiss – Turi (Kabashi, 65.), Sziládi (Kántor, 75.), Ndjodo, Dalipi R. (Nagy J., 46.) – Mácsodi, Rácz. Vezetőedző: Tóth Máté. 

Gólszerző: Tóth (6., 44.), ill. Sziládi (20.)

Annak ellenére, hogy a B csapatuknál hétről hétre változik a keretösszetétel, a játékminőségünk egyre meggyőzőbb! Érdemes kilátogatni a Mozsgó Szentlőrinc II. találkozóira, mert megyei szinten jó színvonalú összecsapásokat láthatnak nézőink és előre kiszúrhatják maguknak azokat az ifjú tehetségeket, akik a jövőben az első csapatban is bizonyíthatnak majd!

Legközelebb október 2-án, szombaton lépünk pályára Komlón, a KBSK ellen 14:30-kor!

Hajrá Lőrinc!

(Fotó: Laufer László)