Megszereztük a három pontot Rákosmentén

NB III-as csapatunk Németh Kristóf és Tóth Márk góljaival 2-1-es győzelmet tudott aratni a Rákosmente otthonában.

Jól kezdték az összecsapást labdarúgóink, hiszen már az első 25 percben két kapufával jelezték a szándékukat a Rákosmentének, mégpedig azt, hogy három ponttal szeretnének hazamenni. A 34. percben aztán megtört a jég: Vajda Roland ugratta ki Németh Kristófot, aki a kiérkező kapust átemelve megszerezte a vezetést csapatunknak. A második félidő 51. percében Tóth Márk góljával már 2-0-ra növeltük az előnyünket, de játékosaink nem álltak meg és további helyzeteket alakítottak ki. A 78. percben szépíteni tudott a Rákosmente Horváth Bence által, de további találatok nem estek a találkozón és 2-1-es győzelmet arattunk Budapesten.

A mérkőzés után Gombos Zsolt gratulált a csapatnak az újabb győzelemhez.

Nagyon jó minőségű pályán játszhattunk ezen a mérkőzésen, ami feldobta a csapatot. Az első perctől kezdve végig mi irányítottuk a mérkőzést. Sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de csak kapufákig jutottunk. Az első félidő hajrájában sikerült megszerezni a vezetést, amikor egy középpályás labdaszerzést követően Vajda kiugratta Németh Kristófot, aki elegánsan emelt a kifutó kapus fölött a kapuba. A második félidőt jól kezdtük, Tóth Márk szerezte meg a második gólunkat az 51. percben. Továbbra is mi domináltunk, helyzeteket alakítottunk ki, de ismét csak kapufáig jutottunk. Az Rákosmente egy szép átlövésgóllal tudott szépíteni a 78. percben. A mérkőzés hátralevő részében a hazaiak nyomtak, a szélekről beadott labdákkal próbáltak veszélyeztetni, de labdaszerzés utáni kontrákból volt még 2-3 lehetőségünk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, a Rákosmente KSK-nak pedig sok sikert kívánok, jó csapat, biztos vagyok abban, hogy előbbre fognak végezni a tabellán!


NB III. Közép csoport 10. forduló:
Rákosmente KSK - Szentlőrinc SE 1-2 (0-1)

Szentlőrinc SE: Hajagos - Czuczi, Havas, Keresztes, Czuczi - Hleba (Aszalós, 64.) - Vajda, Juhász, Németh (Crnojacki, 71.), Harsányi, Tóth (Gellén, 75.)
Gólok: 0-1 Németh (34.), 0-2 Tóth (51.), 1-2 Horváth (78.)

(Kép forrása: Schmidt Benjámin)