Megvan a harmadik győzelmünk is a bajnokságban!

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Vasárnap folytatta jó szereplését felnőtt csapatunk az NB III. Dél-Nyugati csoport 2023/2024-es szezonjában, ezúttal a Fehérvár FC II. vendégeként szereztük meg a három pontot Szabó Zalán, Rétyi Róbert és Medgyesi Márk találataival.

 

Sötét ló a Fehérvár II. ebben a mezőnyben, nyilatkozta beharangozó cikkünkben vezetőedzőnk, Pichler Gábor. Hamar világossá tettük azonban, hogy lehet bármennyire kiszámíthatatlan, ismeretlen a székesfehérváriak második csapata, a miénk a jobb együttes!

Nagyon jókor, már a mérkőzés 7. percében megszereztük a vezetést Szabó Zalán találatával, ezzel pedig megadtuk az alaphangot. A folytatásban is a mi akaratunk érvényesült, egyértelműen jobbak voltunk a hazaiaknál, aminek meg is lett az eredménye: a Szabó Zalán által kiharcolt büntetőt Rétyi Róbert váltotta gólra a 34. percben, s máris 2-0-ra vezettünk.

A szünetig nem esett több gól, miként a második félidő nagy részében is csak helyzetekig jutottunk, miközben ellenfelünk csak nagyritkán keveredett a kapunk közelébe – jól zárt a védelmünk. A hajrában aztán Medgyesi Márk is feliratkozott a góllövőlistára, ezzel a találattal pedig végképp lezárta a meccset: 3-0-ra nyertünk, így továbbra is hibátlan teljesítménnyel állunk a tabella élén.

 

 

NB III. DÉL-NYUGATI CSOPORT, 3. FORDULÓ:

Fehérvár FC II.– Szentlőrinc 0-3 (0-2)

Fehérvár FC II.: Gergely - Husvéth, Molnár (Kecskés, 46.), Cserkuti-Németh (Csepregi, 63.), Ambach, Berki, Kiss M., Rétfalvi (Kiss Á., 16.), Kovács (Bertók, 77.), Balogh (Balla, 77.). Vezetőedző: Imrik László

Szentlőrinc: Héninger – Miklós P., Keresztes, Tamás L., Németh M. – Kiss K. (Múcska, 74.), Havas, Kesztyűs (Medgyesi, a szünetben) – Rétyi (Major, 84.), Szabó Z. (Kiss-Szemán, 55.), Ulrich (Kiss M., 84.). Vezetőedző: Pichler Gábor

Gólszerzők: Szabó Z. (7.), Rétyi (34. – 11-esből), Medgyesi (86.)

 

A 3. forduló eredményei: Dunaújváros-Nagykanizsa 0-5.

A 3. forduló további programja: Érd–PTE-PEAC, Kaposvár–Gárdony, Mohács–Dunaföldvár, Iváncsa–Paks II., MTK II.–Szekszárd, Bonyhád-Majos–Ferencváros II.