Megvoltak a lehetőségeink, de sajnos nem éltünk velük

Fotó: Koncz Márton

Elmaradt a bravúr, nem tudtunk pontot, pontokat szerezni a Soroksár otthonában: bár voltak helyzeteink, nem tudtunk betalálni, ellenfelünk azonban kétszer is mattolt bennünket.

 

Óriási szüksége lett volna csapatunknak már egy bravúros eredményre, nagyon bíztunk benne, hogy ezt most sikerül kiharcolnunk. A Soroksár elleni bajnoki első félidejében mindkét oldalon akadtak helyzetek, de senki sem tudott a kapuba találni – az ezúttal kezdőként pályára lépő Novák Zsombor többször is nagyon közel volt a gólhoz.

A szünet után sajnos nagyon gyorsan vezetést szereztek a hazaiak, Lovrencsics passza után Halmainak nem volt nehéz dolga, közelről lőtt a kapunkba (1-0). Az ellenfél gólját követően nagy energiákat mozgósítottunk annak érdekében, hogy egyenlítsünk, voltak is lehetőségeink, de hiába dolgoztuk ki őket, nem tudtunk betalálni. A hajrában mindent megpróbáltunk, de ahelyett, hogy összejött volna egy gól, az utolsó pillanatban a Soroksár növelte az előnyét: a 92. percben Nagy Olivér végleg lezárta a meccset (2-0).

 

 

MERKANTIL BANK LIGA, 34. FORDULÓ:

Soroksár SC – Szentlőrinc 2-0 (0-0)

Soroksár SC: Kovács M. – Nagy O., Króner, Valencsik, Pintér D. – Németh E., Hudák M. (Varga I., 80.) – Halmai Á. (Dobos Á., 68.), Köböl (Redzic, a szünetben), Hajdú R. (Vass Á., 68.) – Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter

Szentlőrinc: Prokop – Erdélyi B., Török K. (Papp G. B., 63.), Keresztes B., Nagy Zs., Kiss-Szemán (László D., a szünetben) – Rétyi, Múcska (Mervó, 73.), Kesztyűs M., Daróczi (Farkas M., 54.) – Novák Zs. (Grumics, 54.). Vezetőedző: Domján Attila

Gólszerzők: Halmai Á. (53.), Nagy O. (90+2.)

 

A 34. forduló eredményei: ETO FC Győr–Budafok 1-1, Ajka–Gyirmót FC Győr 1-0, Csákvár–HR-Rent Kozármisleny 2-3, Nyíregyháza–Mosonmagyaróvár 0-1, Szombathelyi Haladás–Békéscsaba 2-1, Siófok–Dorog 1-1, PMFC–Kazincbarcika 1-1, DVTK–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2-1, Tiszakécske–MTK 1-0.