Mervó Bence visszatért hozzánk!

Csatár poszton újabb jelentős erősítést könyvelhetünk el: kölcsönbe visszatért hozzánk Mervó Bence, aki 2015-ben ezüstcipőt szerzett az U20-as világbajnokságon. 

 

Eltökélt, kitartó futballista, akinek nagyon is helyén van az esze. Az előző szezonban ugyan sokan meghökkentek a hír hallatán, miszerint Szentlőrincre igazol, a tavasz azonban a döntése helyességét igazolta: játékba lendült, rúgott három gólt, hosszú sérülése és felépülése után ismét régi önmagát idézte.

A tavaszi idény után aztán elbúcsúzott csapatunktól, és visszatért az időközben az NB II-be aláhulló klubjához, a Budafokhoz. Bár a felkészülési meccseken jó passzban volt, végül mégis úgy hozta a sors, hogy ismét nálunk kötött ki. Mi pedig tárt karokkal fogadtuk!

– Szentlőrincen nagyon jól éreztem magam a tavaszi szezonban, maximálisan éreztem a bizalmat! – mondta a 26 éves csatár. – Nekem továbbra is folyamatos játéklehetőségre van szükségem, úgy érzem, hogy ezt itt ismét meg fogom kapni. Barátságos, családias a hangulat, jól kijövök az edzővel, egyezik a futballról alkotott elképzelésünk. Nem mellesleg sokat jelentett számomra, hogy a tulajdonos, Kovácsevics Csaba folyamatosan keresett, éreztette, hogy számítanának rám. Volt jó néhány ajánlatom, de máshová nem akartam menni. Örülök, hogy újra itt vagyok!

Mervó hozzátette, nagyon tetszett neki, amit az őszi szezonban eddig látott a Szentlőrinctől, úgy érzi, bármire képes lehet a csapat.

– Ha a PMFC és a Nyíregyháza elleni meccseket behúzta volna, négy ponttal többje lenne, és akkor a második helyen állna a Szentlőrinc! – számolgatott Mervó.

Valóban, csupán egy–egy gól hiányzott ehhez. Talán, ha Mervó az őszi idény eleje óta nálunk van, meglettek volna azok a gólok…

Mindenesetre: mi is nagyon örülünk annak, hogy ismét itt vagy nálunk, Bence!