Miklós Péter a PMFC-től érkezik hozzánk kölcsönbe

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Újabb fiatal, tehetséges, ambiciózus futballistával bővült felnőtt csapatunk kerete, a mindössze 17 esztendős védő, Miklós Péter a Pécsi MFC-től érkezett kölcsönbe az idei szezonra.

 

A pécsi játékos egy rövid PVSK-s kitérőtől eltekintve végig a PMFC utánpótlásában pallérozódott, ahol végigjárta az összes korosztályt. A tehetségére a piros-feketéknél is felfigyeltek, nem véletlen, hogy az előző szezon utolsó bajnokiján, a Dorog elleni hazai meccs 80. percében pályára léphetett az NB II-ben.

Az előttünk álló idényben már csapatunkat erősíti Miklós Péter, aki kölcsönbe érkezett a pécsi klubtól. A ZTE II. elleni edzőmérkőzésen jól oldotta meg a feladatait, természetesen korából fakadóan még sokat kell fejlődnie – de pont azért jött ide, hogy újabb szinttel feljebb kerüljön.

– Nagyon örülök a szentlőrinci lehetőségnek, mert úgy érzem, minden adott ahhoz, hogy itt tovább fejlődjek. Ehhez az kell, hogy minél több időt a pályán töltsek, remélem, a teljesítményemmel elnyerem a szakmai stáb bizalmát. Szeretnék a szezon során stabil csapattaggá válni az NB III-as Szentlőrincben, aztán a következő idényben már jó lenne a második vonalban játszani – fogalmazott Miklós Péter, aki magasságának köszönhetően erős a fejjátékban, jó az egy-egy elleni párharcokban, és a támadásépítésből is ki tudja venni a részét.

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Péter!