Mindenkitől ilyen pluszok kellenek!

A kazincbarcikai bajnokin Nagy Barnabás bombagóljával mentettünk pontot, balhátvédünk alakította ki az 1-1-es végeredményt. A vasárnapi (16.30), Békéscsaba elleni hazai meccsünkön mindenkitől ilyen pluszok kellenek annak érdekében, hogy végre győztesen hagyjuk el a pályát!

 

Legutóbbi három bajnokink egyikén sem maradtunk pont nélkül, ami alapvetően jól hangzik. Rontja az összképet, hogy egyiket sem nyertük meg, a Nyíregyháza, az ETO FC Győr és a Kazincbarcika ellen is döntetleneztünk, ez pedig csak három pontot ért.

Ennél most már többre van szükségünk!

Tavasszal nem jönnek az eredmények, emiatt aztán szép lassan az utolsó előtti helyre csúsztunk vissza. Az előző fordulóban az egyik riválisunkkal, a Kazincbarcikával találkoztunk, s nagyon jó lett volna idegenben győzni – végül egy pontot szereztünk, köszönhetően Nagy Barnabás bombagóljának.

– Akkor már 1-0-ra vezettek a hazaiak, mi pedig minden mindegy alapon mentünk előre – mesélte csapatunk 20 éves védője. – Mindenki tisztában volt vele, hogy ha ott nem szerzünk pontot, nagyon nagy bajba kerülünk. Hála istennek nagyon jól eltaláltam a labdát, és borzasztó jó érzés volt, hogy a többiek mind odafutottak hozzám gratulálni. Elég fáradt voltam, de ez a gól olyan löketet adott, hogy úgy éreztem, reggelig tudnék játszani.

Reggelig nem lehetett játszani, de nagyon bízunk benne, hogy ez a lendület megmaradt Nagy Barniban, miként a többiekben is. Holnap ugyanis újabb hazai meccs következik, amelyen muszáj lenne megszerezni a három pontot. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, minden pályára lépő játékostól olyan pluszok, olyan extrák kellenek, mint balhátvédünktől!

– Ebbe a meccsbe úgy megyünk bele, hogy kötelező nyernünk! Ha sikerül, akkor talán van értéke az előző döntetleneknek, ráadásul egy győzelem erőt adhat a folytatásra. Nagyon bízom benne, hogy megszerezzük a három pontot. Bár a tavaszi szezonunk nem úgy alakult eddig, ahogy terveztük, nem jöttek az eredmények, még mindig versenyben vagyunk a bentmaradásért. Meg kell ragadnunk a lehetőséget! – fogalmazott Nagy Barnabás.

A 32. forduló párosításai: Szentlőrinc–Békéscsaba (16.30), DVSC–Nyíregyháza, Gyirmót FC Győr–PMFC, Szolnok–Soroksár, Budaörs–ETO FC Győr, Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Kaposvár, Vasas–Ajka, Siófok–Dorog, Szombathelyi Haladás–Kazincbarcika, Csákvár–DEAC.

Hajrá Lőrinc!