Mini baranyai derbi elé néz a Szentlőrinc II.

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

A HR-Rent Kozármisleny második számú együttese, a Szederkény G-S II. érkezik Szentlőrincre holnap délután az AutoCity Volkswagen Baranya Megyei I. osztály 25. fordulójában.

 

A Szederkény G-S II. együttese jelenleg a tabella hetedik helyét foglalja el, kilenc győzelemmel, hat döntetlennel és szintén ennyi vereséggel, ami összesen 33 pontot jelent. Az ősszel – szintén hazai pályán – négy gólos kék-fehér győzelem született a két csapat mérkőzésén, ebből kifolyólag lenne miért törleszteniük fiataljainknak.

Egy jó formában lévő ellenfelet fogadunk, ráadásul a szezon során előszőr fordul elő, hogy az U19-es és Megyei I-es csapataink azonos napon játszanak mérkőzést – fogalmazott Szolga Gorán. – Igyekszünk ezt klubszinten jól, gördülékenyen megoldani! Bízom a srácokban, hogy mindkét porondon megálljuk a helyünket, biztos vagyok benne, hogy a pályán mindent meg fognak tenni a sikeres szereplés érdekében és reméljük már a szerencse is mellénk áll kicsit, az utóbbi hetekkel ellentétben...

 

A 25. forduló programja: Szentlőrinc II.-Szederkény G-S II. (április 22., szombat, 16:00), PVSK-Mohács, Lovászhetény-PTE PEAC II., Sellye-Nagykozár, Kétújfalu-Villány, Siklós-Bóly.