Baranyai miniderbire készül B csapatunk

Fotó: Kovácsevics Dusán

Ismét szombat, ismét újabb kihívás: a Szentlőrinc II. az a Szederkény G-S II. ellen lép pályára holnap 14:30-kor, akik idén a Kozármislennyel kooperáltak, így egy kisebb baranyai derbinek is nevezhetjük az összecsapást.

  

A tabella tizedik helyét elfoglaló Szederkény G-S II. csapatát hazai pályán eddig csupán egy ellenfél tudta két vállra fektetni, a Mohácsi TE 1888. Idegenben viszont csak egy pontot gyűjtöttek Kovács Zoltán tanítványai, azonban azt pont a legutóbbi fordulóban sikerült, a PVSK elleni talákozó 91. percében. Harcos, masszív együttesről van szó, így fiataljainknak nagy koncentrációra és fegyelemre lesz szükségük a pontszerzés érdekében.

- Izgatottan várjuk a hétvégi találkozót, ahol fiatal labdarúgóink szembenézhetnek majd akár olyan játékosokkal is, akik az NBI-ben is megfordultak. Ez egy újabb kihívás, hisz tudjuk, hogy Szederkényben egy nagyon jó pályán fogunk tudni futballozni – mondta a Szentlőrinc II. vezetőedzője, Szolga Gorán.

 

A 10. forduló programja: Szederkény G-S II.-Szentlőrinc II. (2022.10.22, szombat, 14:30), PTE PEAC II.-Lovászhetény, Mohács-PVSK, Villány-Kétújfalu, Nagykozár–Sellye, Bóly–Siklós.