Mint a régi szép időkben: Komló elleni derbi vár fiataljainkra

Fotó: pvsk.hu

Mondhatni baranyai derbi vár B csapatunkra ma délután (15:30), hiszen az a Sport36 Komlói Bányász érkezik Szentlőrincre, amellyel a régmúltban igazi rangadókat vívtunk a harmadosztályban. Jó lenne egy újabb strigulát behúzni a győzelmekhez.

 

Hullámzó teljesítményt nyújt a Komló az idei szezonban, hiszen egy-két bravúr eredmény mellett pár váratlan ponthullajtást is magukénak tudhatnak, azonban az előző fordulóban a Pécsváradot sikerült megszorongatniuk: kétszer is vezettek a kék-fehérek, és csak a 90. percben sikerült megszereznie a három pontot a pécsváradi csapatnak.

- A tabellán elfoglalt helyezésük nem tükrözi a valódi játéktudásukat. Harcos, kemény csapat a Komló és biztos vagyok benne, hogy mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy pontot vagy pontokat csípjenek el tőlünk. – nyilatkozta Lóczi István.

A 22. forduló programja: Mozsgó Szentlőrinc II.-Komló (április 2., szombat, 15:30), Pécsvárad-Siklós, Boda-PTE PEAC, Bóly-Harkány, Kétújfalu-PEAC PMFC II., Szederkény-Lovászhetény, Sellye-PVSK.