Múcska Viktor továbbra is szentlőrinci színekben!

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Visszatért első számú együttesünkhöz a 22 esztendős Múcska Viktor, aki a tavaly tavaszi szezont követően újra piros-feketében fog szerepelni, és  jó játékával szeretné segíteni csapatunkat a kitűzött célok elérésében!

 

A 22 éves támadó középpályás az előző bajnoki évad tavaszi szezonjára került felnőtt csapatunkhoz, ahol 14 alkalommal lépett pályára az NB II-ben. Bár úgy tűnt, hogy az előttünk álló idényben nem minket fog erősíteni, mégis úgy alakult, hogy a szentlőrinci színekért fog küzdeni, aminek természetesen nagyon örülünk!

– Én is nagyon örülök annak, hogy ismét itt lehetek, mert egy kiváló közegbe térhettem vissza! Látom, hogy nagyon motivált a csapat, céltudatosan készül mindenki az idei szezon kihívásaira. Azért jöttem vissza, hogy sikerekben gazdag szezont zárjunk a Szentlőrinccel, és segítsem a klubot visszajutni oda, ahova tartozott és tartozni is fog, ehhez pedig minél több góllal, gólpasszal és jó játékkal szeretnék hozzájárulni! – fogalmazott Múcska Viktor.

Középpályásunk a dunaszerdahelyi DAC csapatánál kezdett futballozni, de nagyon fiatalon, már 10 évesen Magyarországra került, az ETO játékosa lett. Sokáig hű maradt a győriekhez, ahol 16 évesen bemutatkozhatott az NB II-ben, csak 21 esztendősen váltott, tavaly nyáron a Mosonmagyaróvárhoz szerződött, majd onnan hozzánk vezetett az útja.

Sok sikert kívánunk Neked szentlőrinci színekben, Viktor!