Nagy múltú klubhoz utazik második csapatunk

Izgalmas összecsapás lesz szombat délután a bányászvárosban, hiszen a kék-fehér Sport36 Komlói Bányász fogadja a piros-fekete Szentlőrinc II. fiataljait az Autocity Volkswagen Baranya Megyei I. osztály 21. fordulójában.

 

A Komló idei szezonjára nem lehet panasz, hiszen a tabella negyedik helyét foglalják el Nagy Gábor tanítványai, izgalmas meccseket játszanak, az elmúlt évekhez képest a legkiegyensúlyozottabb évadot produkálják. Második csapatunk ebbe szeretne belerondítani, de nem lesz egyszerű dolguk labdarúgóinknak, ha ponttal, pontokkal akarnak hazajönni.

– A hétvégén ismét egy masszív, dobogóra hajtó csapat vendégei leszünk. A héten átbeszéltük a srácokkal, hogy a múlt heti nagyarányú győzelem után akkor kezdenek el minket komolyabban venni, ha most egy végletekig szoros meccset tudunk játszani a házigazdákkal – fogalmazott Szolga Gorán. – Tisztában vagyunk a Komló játékstílusával, a kezdő sípszótól magasan, agresszívan le fognak támadni minket, tehát úgy gondolom meglepetés ezzel kapcsolatban nem érhet minket! ráadásul minden bizonnyal a múlt heti idegenben elszenvedett vereségük után, hazai pályán még motiváltabban fognak pályára lépni a javítás érdekében.

 

A 21. forduló programja: Komló-Szentlőrinc II. (március 24., szombat, 15:00), PTE PEAC II.-Kétújfalu, PVSK-Villány, Mohács-Nagykozár, Pécsvárad-Bóly, Sellye-Szederkény G-S II., Siklós-Lovászhetény.