Nagyon értékes egy pontot szereztünk Szegeden

Újoncként egy hét alatt három bajnoki, ezeken négy pont – bravúr ez a javából! A Gyirmót elleni győzelem után csapatunk a Szeged-Csanád Grosics Akadémia otthonából sem jött el üres kézzel.

 

 

Ott folytatta csapatunk Szegeden, ahol szerdán Kozármislenyben abbahagyta. Ismét masszívan, bátran futballoztak Marián Sluka tanítványai, nagyon koncentráltak az első félidőben, aminek aztán meg is lett az eredménye: a 43. percben Fröhlich Roland révén megszereztük a vezetést. A szünet után sajnos nagyon hamar egyenlítettek a hazaiak, Takács Tamás talált be. A folytatásban a Szeged mindent megtett a győzelemért, voltak is helyzetei, ugyanakkor csapatunk állta a sarat, nekünk is akadtak gólveszélyes akcióink – végül egyik gárda sem talált be, így 1-1-es döntetlennel ért véget a találkozó. Köszönjük szurkolóinknak a támogatást a mai összecsapáson!

Dobos Barna: – Az első félidővel nem lehetek elégedett, azzal együtt, hogy az ellenfélnek lehetősége sem volt. Óriási hátrányt jelentett a potya gól, ám tény, hogy nem azt a játékot mutattuk, amit szeretnénk. Többen még nem mernek olyan futballt játszani, amire szükség van egy ilyen ellenféllel szemben, a jövő kérdése, hogy képesek lesznek-e erre a játékosaim. A szünet után tizenöt percig már jól működött a játékunk. Ha a támadóink utolérik magukat fizikálisan, akkor bízom abban, hogy megoldják a feladatot.

Marián Sluka: – Becsületesen felkészültünk a meccsre, azt is láttam a pályán, amire készültünk. A srácok kilencvenkilenc százalékban teljesítették azt, amit megbeszéltünk, nagyon értékes egy pontot szereztünk. Mégis van némi hiányérzetem, mert a második félidőben gyengébben játszottunk, és volt több helyzetünk is, amivel megnyerhettük volna a meccset. Mindezzel együtt is kiváló csapatként működtünk ma. Furcsállom, hogy csak hármat lehet cserélni, ez pedig nálunk hatványozottan fontos, hiszen keretünkben ritka az olyan játékos, aki egy hét alatt három mérkőzést játszott volna korábban.

 

Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Szentlőrinc 1-1 (0-1)

Labdarúgó NB II, 3. forduló. Szeged, Szent Gellért Fórum, 2054 néző. Vezette: Oláh Gábor (Tőkés, Sinkovicz). Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Takács J. – Kárász, Pejovics, Deák, Bitó – Jovanovics, Simon Á. (Oláh, 58.) – Dobos Á., Grumics (Germán, a szünetben), Varga Sz. (Gajdos, 74.) – Takács T. Vezetőedző: Dobos Barna. Szentlőrinc: Slakta – Molnár, Havas, Dulló, Nagy B. – Fröhlich, Hleba, Kapronczai (Törőcsik, 80.) – Harsányi (Vajda, 64.), Sili, Kovács D. (Kondor 61.). Vezetőedző: Marián Sluka.

Gólszerzők: Takács T. (51.), ill. Fröhlich (43.).

 

A 3. forduló eredményei: PMFC–ETO FC Győr 2-2, Soroksár–Nyíregyháza 0-1, DEAC–Dorog 1-2, Siófok–DVSC 1-1, Kaposvár–Kazincbarcika 1-1, Vasas–Csákvár 2-1, Gyirmót FC Győr–Haladás 2-1, Ajka–Békéscsaba 0-1, Szolnok–Budaörs 1-0.

A tabella állása: 1. Nyíregyháza 9 pont, 2. DVSC 7 (5-1), 3. Békéscsaba 7 (4-2), 4. Szolnok 7 (3-1), …10. PMFC 4 (6-4), 11. Szentlőrinc 4 (3-2).