Nagyon küzdöttek a fiatalok, de a Komló örülhetett a pontoknak

Fotó: Kovácsevics Dusán

Sajnos nem sikerült győzelemmel bemutatkoznia otthon az eddigi legfiatalabb Szentlőrinc II-nek (18,3 év volt az átlagéletkor), pedig a második félidőben mindent megtettek a pontszerzésért játékosaink, azonban több lehetőséget is elszalasztottak.

  

AUTOCITY VOLKSWAGEN MEGYEI I. OSZTÁLY, 6. FORDULÓ:

Szentlőrinc II. – Sport36 Komlói Bányász 0-3 (0-3)

Szentlőrinc II.: Gyalus (Gamós, 78.) – Varga A., Mozsgai, Blész, Molnár, Cserneczky (Király, 46.), Paizs, Kulcsár, Gulyás (Gettó, 46.), Tóth D., Vörös (Varga B., 64.) Vezetőedző: Szolga Gorán

Sport36 Komlói Bányász: Lesnyik – Otterbein, Lezsák, Szatmári, Tóth A. (Nagy N., 64.), Illés (Kardos, 54.), Szücs (Piukovics, 70.), Vajk, Belina, Korbuly (Jégl, 13.), Bognár. Vezetőedző: Nagy Gábor

Gólszerzők: Tóth A. (27., 33.) Vajk (3.)

Szolga Gorán: - Jelenleg nem kérdés, hogy a komlói csapat előrébb tart nálunk, de fiataljaink megmutatták, hogy igenis képesek az ellenfél fölé kerekedni a meccs bizonyos részeiben. Az egész találkozó alatt próbáltunk futballozni, a második félidő kimondottan jól sikerült, de a helyzetkihasználással megint gondok adódtak. A Komló a rutinjával megérdemelten zsebelte be a három pontot. Sok sikert kívánunk nekik!

 

Az 6. forduló eredményei: Kétújfalu-PTE PEAC 1-4, Lovászhetény-Siklós 3-0, Villány-PVSK 1-1, Nagykozár-Mohács 0-7, Bóly-Pécsvárad 2-1, Szederkény G-S II.-Sellye 3-2.