Nagyon nehéz meccs vár ránk

Vasárnap rendezik első számú együttesünk számára az idei utolsó bajnoki mérkőzést a Dabas otthonában.

Az idei utolsó bajnoki mérkőzésére készül NB III-as felnőtt csapatunk, amelyre nehéz feladat vár a 17. fordulóban: a Dabas vendégei leszünk. A leendő házigazdák ugyan messze nem szerepelnek olyan jól, mint mi (a hetedik fogadja a másodikat), sokkal kevesebb pontot szereztek (23, ill. 37), mégis valószínű, hogy vért kell majd izzadnunk a sikerért, az újabb győzelemért.

Gombos Zsolt együttese sikerrel vette a legutóbbi akadályt, 2-0-ra legyőzte hazai pályán a Dunaharaszti MTK-t, s a mérkőzés után már előkerült a soron következő ellenfél. Vezetőedzőnk, valamint másodedzőnk, Pichler Gábor is megjegyezte, kellemetlen ellenfél a Dabas, verekedős, kőkemény meccsre számítanak. Nem is lehet másra számítani egy olyan csapattól, amelyet Erős Károly irányít: a korábban többek között az Újpestben futballozó középpályás mindig híres volt a keménységéről, valamint arról, hogy sosem adja fel, küzd az utolsó leheletéig.

Az eddigi eredmények, az erőviszonyok alapján egyvalami biztos, a Szentlőrinc jelenleg jobb csapat a Dabasnál. Persze mindezt a pályán is bizonyítani kell: nagyon reméljük, hogy csapatunk szépen búcsúzik majd a 2019-es esztendőtől, begyűjti a három pontot, s ennek köszönhetően megmarad a mostani előnye az üldözőkkel szemben!

(Cikk szerzője: Mayer András)
(Kép forrása: Mikóczi Bálint)