Nálunk folytatják a Vidnyánszky-testvérek!

Győrből, az ETO FC-től érkezik hozzánk két tehetséges fiatal játékos, akik ráadásul testvérek is: Vidnyánszky Ádám 18, Mátyás mindössze 16 éves.

 

A debreceni Olasz Focisuliban kezdtek futballozni, majd hét évet töltöttek az Újbuda FC-ben. A karrierjük ezt követően is összefonódott, hiszen a legutóbbi szezonban mindketten Győrben játszottak – most onnan igazoltak hozzánk.

– Mindkettőnknek nagyon tetszett, amit a szentlőrinciek felvázoltak: többek között az, hogy szeretnének továbbra is a fiatalokra építeni. Örültünk a megkeresésnek! Már félévkor felmerült, hogy eljövünk ide, de akkor ez nem jött össze, ám a nyáron úgy döntöttünk, hogy itt folytatjuk. Természetesen mindkettőnknek az a célja, hogy minél több játéklehetőséget kapjunk, hogy megmutassuk magunkat, és hogy a csapat ismét bentmaradjon az NB II-ben! – fogalmaztak a testvérek.

Klubunk sportigazgatója, Fekete Tivadar szerint nagyon jó visszajelzés, hogy a tehetséges fiatal játékosok, mint a Vidnyánszky-fivérek, szívesen igazolnak Szentlőrincre.

– Két olyan futballistáról van szó, akik a fiatal koruk ellenére már belekóstoltak a felnőtt futballba. Ádám egy magas, nagyon jó felépítésű belső védő, míg Mátyás főleg a támadó szekcióban bevethető, remek szervezőkészséggel megáldott, technikás játékos, egy igazi 10-es. Az, hogy mindketten minket választottak, ékes bizonyítéka annak, hogy az ilyen fiatal tehetségek is bíznak a klubunkban, tudják, hogy bátran adunk lehetőséget a korban jócskán a fiatal szabály alatt lévő játékosoknak is! – mondta Fekete Tivadar.

Hozzátok ki magatokból a maximumot nálunk, és fejlődjetek tovább, Vidnyánszky-fivérek!