NB I-es csapatoktól igazoltunk

Három különböző NB I-es klubtól sikerült három fiatal tehetséges játékost igazolnunk a NB III. Közép csoport 2019/2020-as kiírására.

Újabb három fiatal játékossal erősítette keretét NB III-as csapatunk. Németh Kristóf, Czuczi Péter és Horváth Ferenc egyaránt NB I-es kluboktól érkeznek egyesületünkhöz és fiatal koruk ellenére határozott elképzeléseik, céljaik vannak az idei szezonra.

Németh Kristóf 2016 óta futballozott az Újpest FC-ben, az elmúlt két idényt az újpesti egyesület második csapatánál töltötte a BLSZ I. osztályában. 20 éves kora ellenére 58 meccsen lépett pályára amelyeken 29 gólt szerzett.

Czuczi Péter 2014 óta tartozott a Zalaegerszegi TE-hez, ahol végigjárta a nagypályás utánpótlás csapatokat. Az előző idényben már az első számú csapatnál is bemutatkozott az NB II-ben és a Magyar Kupában is.

Horváth Ferenc a Kaposvári Rákóczi FC-től érkezik egyesületünkhöz. A somogyi egyesületnél kapta meg a lehetőséget, hogy bemutatkozhasson az NB III-ban, az NB II-ben és a Magyar Kupában is.

Mind a három új játékosunknál rákérdeztünk , hogy mi motiválta abban, hogy Szentlőrincen folytassák pályafutásukat és mik az egyéni valamint csapatszinten a céljaik a soron következő szezonban.

 

 

Mindenképpen szerettem volna NB-s bajnokságban folytatni pályafutásomat és a Szentlőrinc megkeresése nagyon kecsegtető volt számomra. Az elmúlt hetek megerősítettek abban, hogy nem volt rossz döntés ezt az egyesületet választanom, remek szakmai munka folyik a klubnál. Nagyon örülnék neki, ha sikerülne elérni a tavalyi eredményt a csapattal valamint szeretnék legalább 10 gól vagy a felett teljesíteni.

 

Németh Kristóf 

 

- Miután a Zalaegerszeg feljutott az NB I-be, úgy éreztem, hogy nem fogom megkapni a kellő lehetőséget a csapatban, így a váltás mellett döntöttem. Szerencsére nem kellett sokáig várnom, hiszen a Szentlőrinc egyből megkeresett engem és már az első pillanattól szimpatikus volt az a filozófia amit képviselnek. Szeretnék ebben a fiatalos környezetben minnél több tapasztalatot szerezni és a csapattal jobbnál jobb eredményeket elérni és jó helyen zárni a szezont.

Czuczi Péter 

- A vezetőség miután megkeresett engem, úgy gondoltam, hogy a felvázolt tervek remekül szolgálnák a fejlődésemet. Fiatal vagyok és ilyenkor a legfontosabb, hogy egy játékos minnél több tapasztalatot gyűjtsön az előrelépése érdekében. Nagyon remélem, hogy a csapattal sikerül egy remek helyezést elérnünk a bajnokságban és hogy ki fogunk tudni alakítani egy jó társaságot. Egyénileg csak annyit szeretnék az idei szezonban, hogy tudásom szerint a lehető legjobban segíteni tudjam a csapatot, a klubot.

Horváth Ferenc