Negyedszerre is sok gólt szerezve győztünk idegenben

Előző négy sikerünk alkalmával mindannyiszor idegenben léptünk pályára a Baranya megyei I. osztályban, de ez egyszer sem jelentett akadályt, nagy győzelmeink voltak, tegnap a Szederkényi SE-t vertük 5-2-re.

 

A mérkőzés várakozásunknak megfelelően indult. Kezdeményező játékfelfogásunk révén több alkalommal is hatalmas gólhelyzeteink adódtak, de sajnos a meccs korai fázisában, mint általában, most sem voltunk elég könyörtelenek, rossz döntések sorozata jellemzett minket a kapu előtt. Onuigbo Maduka Marius és Bányai Péter találataival azonban a félidő derekán gyorsan 2-0-s vezetésre tettünk szert. Noha ezt követően is uraltuk a mérkőzést, az első játékrész végéig egyre pontatlanabbak és körülményesebbek lettünk. Pusztán egyetlen helyzetet ajándékoztunk az első negyvenöt perc alatt a Szederkénynek, de ők éltek is ezzel közvetlenül a szünetet jelentő sípszó előtt. Így azért keserűbb szájízzel vonultunk az öltözőbe, tudtuk jól, hogy ennél azért jócskán több kell tőlünk. 

A második félidőre feljavultunk, és bár messze nem játszottunk olyan agresszíven és ötletesen, mint az előző néhány mérkőzésünkön, a győztes mentalitással ezúttal sem volt problémánk. Dominanciánk gólokban gazdag folytatást hozott: Maduka és Bányai egy-egy találattal növelték első félidei termésüket, a 18 éves Molnár Tamás pedig csereként beállva első labdaérintéséből megszerezte karrierje első felnőtt gólját! Megint jó volt az eredményjelzőre nézni a lefújás után, hiszen 5-2-re nyertünk, ugyanakkor a letámadásainknál adódtak gondjaink a lendülettel és az egységességgel, egyénileg pedig sok technikai és kommunikációs hiba csúszott be, amiket okvetlenül javítunk az őszzáró bajnokiig, amelyet majd a Kétújfalu ellen vívunk november végén. 

 

Szederkényi SE – Mozsgó Szentlőrinc SE II. 2-5 (1-2)

Szederkényi SE: Andorkó – Kopeczky, Hideg, Dankó, Nagy – Liszácz (Fónai, 86.), Spannenberger, Balogh (Rotaru, 46.), Hoffmann, Zombár (Mándity, 72.), Táborosi. Vezetőedző: Tomin Milán. Mozsgó Szentlőrinc II.: Gyalus – Kiss-Szemán, Farkas, Mozsgai (Vörös, 58.), Pataki – Basics (Nyaka, 58.), Slavonics (Molnár, 58.), Törőcsik, Tóth – Maduka, Bányai. 

Gólszerzők: Dankó (45.), Liszácz (77.), ill. Maduka (22., 56.), Bányai (26., 70.), Molnár (61.)

 

Következő ellenfelünk a Kétújfalu SE, van még bőven a gólzsákunkban! 

Hajrá, Lőrinc!