Nem sikerült a hajrábeli pontmentés

Fotó: pvsk.hu

Kihagyott helyzetek sorozata ott, az utolsó pillanatokban elrontott két ordító helyzet itt: ez jellemezte az előző szombati PVSK-Szentlőrinc II. 1-0-ás végeredményű találkozót az Autocity Volkswagen Megyei I. osztály 11. fordulójában.

  

AUTOCITY VOLKSWAGEN MEGYEI I. OSZTÁLY, 11. FORDULÓ:

PVSK – Szentlőrinc II. 1-0 (1-0)

PVSK: Pogacsics – Rácz (Kiss M., 93.), Fiáth, Tornyos, Kiss K. (Draskóczi, 92.), Aszalós, Kiss-Tóth, Sziládi, Gergye, Nagy J. (Kerényi, 82.), Sztojka, . Vezetőedző: Mink Olivér

Szentlőrinc II.: Rátkai – Bányai, Mozsgai, Blész, Molnár (Király, 74.), Slavonics, Cserneczky, Paizs, Csilus, Kulcsár (Varga B., 46.), Kovácsevics. Vezetőedző: Szolga Gorán

Gólszerzők: Sztojka (21.)

Szolga Gorán: Vegyes érzelmek keringtek bennem a mérkőzést követően. A PVSK-nak volt egy tizenöt perces periódusa, amikor lezárhatta volna a meccset, több szituációból is gólt szerezhettek volna. Ezeket azonban nem használták ki, így a végén jöhettünk mi: felső kapufát fejeltünk, majd még egy ordító helyzetet is elrontottunk. Éreztük, hogy benne lehet az egy pont. Valószínű ezt a hazaiak is megérezték, reagáltak is, ezt jól jelzi a 92. és a 93. percben történt cseréjük. Sok sikert kívánok a Vasutasoknak a bajnokság megnyeréséhez!

 

A 11. forduló eredményei: Komló-Villány 0-2, Pécsvárad-Mohács 0-2, Lovászhetény-Bóly 1-3, Szederkény G-S II.-PTE PEAC II. 1-0, Siklós-Nagykozár 1-1.