Nem sikerült a pontszerzés Lovászhetényben

Fotó: Kovácsevics Dusán

3-1-es lovászhetényi sikerrel zárult a Szentlőrinc II. hétvégi mérkőzése az Autocity Volkswagen Megyei I. osztály 9. fordulójának szombati játéknapján. A találkozó legvégét egy sajnálatos sérülés is beárnyékolta.

  

AUTOCITY VOLKSWAGEN MEGYEI I. OSZTÁLY, 9. FORDULÓ:

Lovászhetényi FC - Szentlőrinc II. 3-1 (1-0)

Lovászhetényi FC: Szűcs – Kozma, Pregitzer, Marton, Kaufmann, Jenei, Kovács, Stiefel, Hornyák (Prigli, 56.), Bartal, Mészáros. Vezetőedző: Bíró Ferenc

Szentlőrinc II.: Rátkai (Gyalus, 46.) – Mozsgai, Blész, Molnár (Vörös, 77.), Gettó (Varga, 46.), Slavonics, Cserneczky (Kovácsevics, 54.), Paizs, Kulcsár, Gulyás, Major. Vezetőedző: Szolga Gorán

Gólszerzők: Kaufmann (17., 81.), Kovács (69. – büntetőből), ill. Molnár (53.)

Kiállítva: Varga (90.)

Szolga Gorán: - Ellentétes félidőket láthattunk a srácok teljesítményét illetően. Az első játékrészben párharcgyengén, alázat és kedv nélkül futballoztunk, ráadásul a körülményekhez se alkalmazkodtunk megfelelően. Az ellenfelünk teljes mértékben megérdemelték a győzelmet, bár 1-1 után kicsit bosszantó büntetőt hoztunk össze a Lovászhetény javára. Köszönjük a hazai csapat játékosainak és vezetőedzőjének reakcióját a meccs végén történt sajnálatos esetnél! Annak ellenére, hogy játékosomban semmi szándékosság nem volt, nem volt túl szép jelenet. Mielőbbi felépülést szeretnénk kívánni a lovászhetényi játékosnak!

 

A 9. forduló eredményei: Pécsvárad-Villány 4-1, PVSK-Szederkény G-S II. 1-1, Komló-Nagykozár 6-0, Siklós-PTE PEAC II. 1-6, Sellye-Bóly 2-3.