Nem sikerült a győzelem Villányban

Vasárnap délután 3-0-ás vereséget szenvedett második számú együttesünk a Villány TC otthonában.

Nem indult jól a villányi mérkőzés fiataljaink számára, hiszen a 15. percben már 2-0-ás előny birtokában voltak a hazaiak. A félidőben Lóth József két helyen is változtatott és a második játékrész elején megvolt a lehetőség a felzárkózásra: büntetőhöz jutott együttesünk, de sajnos nem sikerült értékesítenünk és a villányiak nem sokkal rá megszerezték a harmadik góljukat. Több gól nem született a találkozón, a hazaiak megérdemelt győzelmet arattak.

 A találkozó után Lóth József csalódottan nyilatkozott.

- A lendületes, agresszív és magabiztos hazai csapat ellen feltartott kézzel próbáltunk versenybe szállni, ennek hamar meg is lett az eredménye, hiszen a félidőre két gólos előnyre tettek szert. A szünetben próbáltunk rendezni a sorainkat, ami úgy nézett ki, hogy sikerülni is fog, de a második félidő elején kihagyott tizenegyes, illetve két elpuskázott helyzetünkből sem tudtunk gólt szerezni, és sajnos a kegyelemdöfést is megkaptuk a hazaiak harmadik góljával. Csak tapasztalattal tudtunk gazdagodni ezen a mérkőzésen. Gratulálok a Villánynak, teljesen megérdemelt a győzelmük!

AutóCity Volkswagen Megyei I. osztály 8. forduló:
Villány TC - Szentlőrinc SE II. 3-0 (2-0)

Szentlőrinc SE II.: Vekkeli - Nenezic, Tóth O., Varga, Mozsgai (Bálint, 46.) - Jung (Pretzl, 59.), Slavonics (Paizs, 46.) - Kovácsevics, Gáyer (Vörös, 70.), Tóth M. Zs. - Kondor
Gólok: 0-1 Elek (11.), 0-2 Czibere (14.), 0-3 Pauk (52.)

(Kép forrása: Schmidt Benjámin)