Nem sikerült a továbbjutás

1-0-ás vereséget szenvedett NB III-as csapatunk a Gyirmót FC Győr ellen a Magyar Kupa 6. fordulójában.

Jól kezdte a találkozót csapatunk a Gyirmót FC Győr ellen: már az első félidőben is több lehetőséget dolgozott ki együttesünk, amíg a vendég csapat nem igazán tudott kialakítani gólhelyzetet magának. A mérkőzést végig kemény összecsapások jellemezték, de fiatal játékosaink helytálltak és a második játékrészben is több lehetőséget kidolgoztak, de azokat sajnos nem sikerült gólra váltaniuk. A 70. percben aztán megszületett a mérkőzés egyetlen találata: Nagy Patrik egy szép góllal megszerezte a vezetést a győrieknek és ezzel be is állította az 1-0-ás végeredményt a vendégek javára.

A mérkőzés után Gombos Zsolt elmondta, hogy véleménye szerint csapatunk jobban játszott a találkozón.

 

- Sajnos nem sikerült a továbbjutás, de csapatom a mai kupamérkőzésen sokat tett a sikerért. Bátran, agresszívan játszottunk, több gólhelyzetet is kialakítottunk, sajnos ezek kimaradtak. Amit megbeszéltünk, azokat a taktikai elemeket igyekeztek játékosaim maximálisan végrehajtani. Nem tudott a magasabb osztályú csapat igazán nagy helyzetet kialakítani, a 70. percben egy átlövés gól döntötte el a találkozót. Gratulálok a Gyirmót FC-nek, sok sikert kívánok nekik a kupában és a bajnokságban is, de ugyanakkor gratulálok a csapatomnak, játékosainknak is.

 

Magyar Kupa 6. forduló:

Szentlőrinc SE - Gyirmót FC Győr 0-1 (0-0)

 

Szentlőrinc SE: Pacéka – Czuczi, Havas, Keresztes, Popadic – Hleba (Forró, 65.), Horváth (Aszalós, 33.) – Harsányi, Juhász, Vajda – Pergel (Crnojacki, 74.)

Gólok: 0-1 Nagy (70.)

(Fotó: Mikóczi Bálint)