„Nem tudok rosszat mondani”

Bár a mutatott játék alapján egy pontot minimum megérdemelt volna csapatunk a Szolnok elleni szezonrajton, végül 1-0-s vereséget szenvedtünk. Szerda délután hazai pályán is bemutatkozunk, kényszerű „albérletünkben”, Kozármislenyben a Gyirmót FC Győrt fogadjuk.

 

 

Közel voltunk a pontszerzéshez Szolnokon, ám sajnos üres kézzel kellett hazajönnünk a Tisza-partról. Csapatunk bemutatkozása így sem sikerült rosszul a másodosztályban, az egygólos vereségért nem kell szégyenkeznünk.

- Az első húsz percben néhányan kicsit megilletődötten futballoztak, nem voltak ott száz százalékban fejben, de a folytatásban azt kaptam a csapattól, amit megbeszéltünk – fogalmazott vezetőedzőnk, Marián Sluka. – Két–három lehetőségünk is volt a gólszerzésre, de sajnos nem tudtunk betalálni. Tudtuk, hogy a szolnokiak játéka egyszerű, előreívelt labdákkal operálnak, aminek meg is találtuk az ellenszerét, ám egy pontrúgásnál rossz döntést hoztunk, amit megbüntetett ellenfelünk. A második félidőre változtattunk, Kondort feltoltuk centerbe, s miután bejött Fröhlich és Kapronczai, abszolút domináltunk. Hiányérzetem csak amiatt lehet, hogy az ígéretes támadásainkat nem tudtuk góllal befejezni, az utolsó döntéseink nem voltak ideálisak. A fiúk az utolsó percig mentek előre, fizikálisan is felülmúlták ellenfelüket, szóval nem tudok rosszat mondani!

A szolnoki idegenbeli fellépést követően szerda délután (17.30) már hazai pályán van jelenésünk. Sajnos nem Szentlőrincen: az NB II-es szerepléshez elengedhetetlen pályafelújítási munkálatok miatt ugyanis egy ideig Kozármislenyben kell játszanunk, így most ott fogadjuk a Gyirmót FC Győrt. Leendő ellenfelünk meggyőző teljesítménnyel indította a szezont, 3-0-ra verte otthon a Csákvárt.

- Koncentrációban és a felelősségvállalás terén mindenképpen előre kell lépnünk. Ha ezekben javulunk, akkor jó esélyünk lesz a pontszerzésre, a győzelemre – mondta Marián Sluka.

Szurkolóinkat nagy szeretettel várjuk a mérkőzésre, nagy segítség lenne a fiúk számára, ha minél többen buzdítanák őket a lelátóról!

A szerdai program: Szentlőrinc–Gyirmót FC Győr (Kozármisleny, 17.30), Nyíregyháza–PMFC (19.00), Békéscsaba–Vasas, DEAC–DVSC, Budaörs–Siófok, Dorog–Soroksár, Haladás–Szolnok, Csákvár–Szeged, Ajka–Kazincbarcika, ETO FC Győr–Kaposvár.

Hajrá, Szentlőrinc!