Nem koncentráltunk eléggé, nem lett szép a szezon vége

kecskemetite.hu

A Kecskemét otthonában elszenvedett vereséggel zárta a szezont NB II-es csapatunk. Szerencsére az idény nagy részében nem ilyen teljesítményt nyújtottunk, ennek köszönhetjük, hogy bentmaradtunk.

 

Felszabadult játékra készülhetett mindkét csapat, hiszen egyik számára sem volt már tétje ennek az összecsapásnak: a Kecskemét feljutott az élvonalba, mi pedig bentmaradtunk. Sajnos a felszabadult, jó játék csak a hazaiaknak jött össze…

Épphogy elkezdődött a mérkőzés, már hátrányban voltunk, ami nem sok jót ígért. A Kecskemét pedig élt azzal a lehetőséggel, hogy láthatóan nem koncentrálunk eléggé, továbbá olyan meghatározó játékosaink nincsenek a pályán, mint Miroszlav Grumics, vagy Tamás László. Az első félidő végén pillanatok alatt háromra növelte előnyét a hazai csapat, s bár Mervó találatával az 56. percben szépítettünk, így felcsillant a remény egy elfogadható eredmény elérésére, a folytatásban további négy gólt kaptunk. A 7-1 nagyon rosszul nézett ki. A zárszó Bányai góljával jött el, de a 7-2-es végeredmény is elég csúnya volt.

 

MERKANTIL BANK LIGA, 38. FORDULÓ: 

Kecskeméti TE HUFBAU – Szentlőrinc 7-2 (3-0)

Kecskeméti TE Hufbau: Varga B. – Buna, Szabó A. (Bodor, 76.), Rjasko, Szalai (Lipcsei Á., 76.), Grünvald (Hadaró, 66.) – Vágó, Szuhodovszki (Gál, 76.), Bartha (Szökrönyös, 60.) – Tóth B., Lukács D. Vezetőedző: Szabó István.

Szentlőrinc: Prokop (Hajagos, a szünetben) – Farkas (Rétyi, a szünetben), Biben, Keresztes, Hesz, Erdélyi – Mucsányi (Szabó M., 63.), Harsányi (Tóth M., 90.), Török, Havas – Mervó (Bányai, 78.). Vezetőedző: Gabala Krisztián.

Gólszerzők: Tóth B. (7.), Lukács D. (39., 68., 70., 84.), Bartha L. (40.), Szuhodovszki (65.), ill. Mervó (56.), Bányai (86.).

 

A 38. FORDULÓ EREDMÉNYEI: Vasas–Soroksár 3-3, DVTK–Budafok 2-1, Békéscsaba–III. Ker. TVE 2-1, ETO FC–Dorog 4-0, PMFC–Tiszakécske 1-1, Szolnok–Szombathelyi Haladás 1-2, Csákvár–Ajka 1-0, Siófok–Budaörs 1-1, Nyíregyháza–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1-4.