Nem tudtunk pontot szerezni a Vasasnál

Nem volt esélyünk a pontszerzésre a Vasas otthonában, a tabella második helyén álló angyalföldiek három góllal győztek ellenünk. 

 

 

A mérkőzés esélyese egyértelműen a Vasas volt, ennek ellenére nem törvényszerű, hogy a bajnoki elején máris gólt kell kapnunk. Sajnos így történt, Radó már a 2. percben betalált, így aztán futhattunk az eredmény után. Szerencsére hamar rendeztük a sorokat, ám nem tudtunk egyenlíteni a szünetig.

A második félidő elején aztán dezsávű érzésünk lehetett, ugyanis alig kezdődött el a játék, máris ismét a kapunkba került a labda. Sejteni lehetett, hogy a kétgólos hátrányból nem lesz visszaút, miután pedig Nemanja Nikicset kiállította a játékvezető, eldőlt, hogy nem fogunk pontot szerezni – Feczesin találatával alakult ki a végeredmény.

Schindler Szabolcs: – Szervezett csapattal találkoztunk, ezért örülök, hogy a góljaink mellett sok helyzetet sikerült kidolgoznunk. Kiegyenlített a mezőny, nincsenek nagy különbségek a csapatok között, így fontos, hogy a támadó harmadban milyen döntéseket hozunk. Akár több góllal is nyerhettünk volna. 

Marián Sluka: – Hiányoltam az agresszivitást a csapatomból. A gyorsan kapott gól után felvettük a kesztyűt, de sajnos nem sikerült egyenlítenünk. A szünet után próbáltunk változtatni a támadójátékunkon, ám megint gyorsan gólt kaptunk. Ilyen hibákat nem lehet a Vasas ellen véteni.

A 24. fordulóban, február 24-én (14.00) az Ajkát látjuk vendégül.

 

Vasas–Szentlőrinc 3-0 (1-0)

Labdarúgó NB II., 23. forduló. Budapest, Illovszky Rudolf Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Takács Tamás (Bertalan Dávid, Tőkés Róbert)Vasas: Jova – Terbe, Viczián, Szilágyi, Silye (Kalmár, 85.) – Kovács M., Pátkai, Hidi (Köböl, 81.) – Radó (Pekár, 81.), Feczesin (Szatmári, 81.), Balajti (Hinora, 65.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs. Szentlőrinc: Hajagos – Molnár, Dulló, Hesz, Forgács (Mervó, 69.) – Hleba (Kovács D., 69.), Nikics – Harsányi (Babinszky, 65.), Fröhlich (Cenaj, 65.), Kapronczai – Torvund (Matics, a szünetben). Vezetőedző: Marián Sluka.

Gólszerzők: Radó (2.), Silye (51.), Feczesin (69.).

Kiállítva: Nikics (56.).

 

A további eredmények: Szolnok–DVSC 2-1, DEAC–Siófok 1-5, Gyirmót FC Győr–Budaörs 2-0, Ajka–Csákvár 2-2, Kaposvár–Békéscsaba 1-1, PMFC–Kazincbarcika 4-2, Soroksár–ETO FC Győr 1-0, Dorog–Nyíregyháza 1-0, Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Szombathelyi Haladás 1-2.