Nikic Nemanja visszatért hozzánk!

Nemrég Torvund Alexander és Lakusic Milos szerződtetését jelenthettük be, most pedig újabb jó hírünk van NB II-es csapatunkkal kapcsolatban: leigazoltuk Nikic Nemanját.

 

 

 

A 23 éves középpályás, Nikic Nemanja nem ismeretlen szurkolóink számára. A 2018/2019-es szezon téli átigazolási időszakában szerződtette klubunk, ahol mind a tizenegy tétmérkőzésén kezdőként lépett pályára, aztán a nyáron a PMFC szerződtette. A piros-feketéknél az előző idényben nem tudott alapemberré válni, s miután a helyzete most sem változott, örömmel tért vissza Szentlőrincre.

 

– Úgy gondolom, a PMFC-nél eltöltött időszak nagyon jó hatással volt rám, sokat fejlődtem, illetve sok új embert ismertem meg – mesélte Nikics Nemanja. – Sajnos bizonyos dolgok nem úgy sültek el, ahogy szerettem volna, ezért döntöttem úgy, hogy váltok. Visszatértem Szentlőrincre, ahol tovább szeretnék fejlődni. Remélem, tudok segíteni a csapatnak, bízom benne, hogy sok időt tölthetek a pályán. Közös erővel elérhetjük a célunkat, bentmaradhatunk a másodosztályban. Meggyőződésem, hogy ennek a csapatnak itt a helye!

 

Sok sikert kívánunk Neked szentlőrinci színekben, Nemanja!