Nincs idő búslakodni a sellyei vereségen: érkezik a Siklós

Fotó: Kovácsevics Dusán

A Sellye magabiztos győzelemmel tartotta otthon a három pontot a Szentlőrinc II. ellen múlt vasárnap, de itt a lehetőség a javításra: a hetedik helyezett Siklósi FC látogat városunkba az Autocity Volkswagen Megyei I. osztály 8. fordulójában.

 

AUTOCITY VOLKSWAGEN MEGYEI I. OSZTÁLY, 7. FORDULÓ:

VSK Sellye – Szentlőrinc II. 5-1 (1-1)

Szentlőrinc II.: Gyalus (Gamós, 81.) – Mozsgai, Blész, Molnár, Slavonics, Cserneczky, Paizs (Király, 68.), Kulcsár, Gulyás, Varga B. (Gettó, 65.), Tóth D. Vezetőedző: Szolga Gorán

VSK Sellye: Berki – Orlovics G., Nagy K. (Tóth T., 31.), Filó, Jónás, Orsós (Meretei, 46.), Somogyi, Szőke (Bakó, 46.), Németh (Takács, 81.), Kálmán (Árvavári, 74.). Vezetőedző: Takács Ferenc

Gólszerzők: Somogyi (36., 70.), Jónás (59.), Németh (66.), Meretei (88.), ill. Molnár (27.)

- Teljes mértékben uraltuk az első játékrészt, ismét nagyon fiatal csapattal sikerült jól futballoznunk – nyilatkozta Szolga Gorán. - A vezetést követően egyenlíteni tudtak a hazaiak és döntetlennel mehettünk a szünetre, aztán a folytatásban egy egyéni hiba után a Sellyének sikerült megfordítania a találkozót. A második félidő már nekik kedvezett végig, teljesen az ellenkezője történt mindennek, mint amire számítottam. 

Holnap délután az a Siklósi FC érkezik Szentlőrincre, amelyik eddig vegyes eredményeket produkált: hét fordulót követően három győzelemmel (Kétújfalu, Sellye, Szederkény G-S II.) és négy vereséggel (Pécsvárad, Komló, PVSK, Lovászhetény) a hetedik pozíciót foglalják el a tabellán.

- Egy nagyon rutinos, volt NB-s játékosokat felvonultató csapattal fogunk találkozni. Ismételten egy jó alkalom lesz fiataljaink számára, hogy egy olyan ellenféllel nézhessenek farkasszemet, akikkel az utánpótlás bajnokságokban nem találkoznak. Idén mindösszesen a második alkalommal fogunk hazai környezetben játszani, megérdemelnének egy jó eredményt a gyerekek!

 

A 8. forduló programja: Szentlőrinc II.-Siklós (október 8., szombat, 15:00), PTE PEAC II.-Sellye, Villány-Mohács, Nagykozár-Kétújfalu, Bóly-Komló, Szederkény G-S II.-Lovászhetény.