Otthon tartotta a három pontot a Mohács

Habár nem sikerült a pontszerzés a 18,8 éves átlagéletkorral rendelkező együttesünk számára az Autocity Volkswagen Megyei I. osztály 3. fordulójában a Duna-parton, szégyenkezésre semmi okuk nem lehet fiataljainkak.

 

AUTOCITY VOLKSWAGEN MEGYEI I. OSZTÁLY, 3. FORDULÓ:

Mohácsi TE 1888 - Szentlőrinc II. 3-1 (3-0)

Mohácsi TE 1888: Farkas – Kiss (Varga, 78.), Péter (Szabó, 78.), Tompász (Kalló, 46.), Spannenberger, Ignácz (Megyeri, 62.), Károly, Hetényi, Vég, Müllerlei, Kocsis. Vezetőedző: Kvanduk János

Szentlőrinc II.: Rátkai – Nyaka (Gettó, 46.), Varga, Mozsgai, Blész, Molnár (Király, 74.), Slavonics, Paizs (Cserneczky, 60.), Vörös, Kulcsár, Tóth D. (Gulyás, 46.). Vezetőedző: Szolga Gorán

Gólszerzők: Kiss (36.), Péter (38.), Vég (42.), ill. Gulyás (85.)

 

Szolga Gorán: - Tisztában voltunk vele, hogy a bajnokság egyik nagy esélyeséhez utazunk. Ez ki is jött a mérkőzés folyamán, a Mohács bizonyította, hogy egy nagyon jó erőkből álló együttes. Szégyenkezésre azonban semmi okunk, a srácok az egész találkozó alatt végig keményen dolgoztak. Külön öröm számomra, hogy négy-öt fiatalunk is kifejezetten jó teljesítményt nyújtott az első felnőtt mérkőzésén, valamint a gólszerzőnk is a mindössze tizenhat éves Gulyás Bálint volt.

 

A 3. FORDULÓ EREDMÉNYEI: Kétújfalu-Lovászhetény 1-6, Komló-Siklós 5-3, Pécsvárad-Szederkény 3-2, Villány-Bóly 0-1, PVSK-Sellye 2-1.