Pécsváradra utazik a Szentlőrinc II.

Fotó: Kovácsevics Dusán

Ezen a hét két mérkőzés is terítéken volt második csapatunknál: sajnos szerdán a Villány otthonában nem sikerült a pontszerzés, ma délután viszont már újabb erőpróba vár a srácokra a tavalyi ezüstérmes Pécsvárad otthonában.

 

AUTOCITY VOLKSWAGEN MEGYEI I. OSZTÁLY, 1. FORDULÓ:

Villány TC - Szentlőrinc II. 4-1 (0-1)

Villány TC: Szabó – Bálint (Ulakity B., 90.), Tóth O., Ulakity M., Kelemen (Hoffmann, 66.), Bischof, Tavali (Várda, 59.), Rázsics (Kovács J., 82.), Gáspár (Kovács K., 46.), Lehota, Fischer. Vezetőedző: Kósa Zoltán

Szentlőrinc II.: Rátkai – Nyaka, Varga A., Mozsgai, Molnár (Gettó, 77.), Slavonics, CSerneczky (Blész, 46.), Paizs (Király, 66.), Kulcsár, Gulyás (Tóth D., 53.), Vörös. Vezetőedző: Szolga Gorán

Gólszerzők: Kovács K. (64., 90.), Tóth O. (54.), Lehota (78.), ill. Molnár (19.)

 

- Jól kezdtük a találkozót, az első félidővel meg voltam elégedve. A folytatásban azonban a villányiak a rutinjukkal meg tudták fordítani az eredményt – fogalmazott Szolga Gorán.

 Ma délután 15:30-kor egy újabb komoly feladat vár a Szentlőrinc II. gárdájára: a bajnokaspiráns Pécsváradi SE Prosport.hu látja vendégül fiataljainkat. A piros-fehér alakulat jól kezdte az idei szezont, hiszen a bajnokságban két hazai győzelemnek örülhettek, a MOL Magyar Kupában pedig az NB III-ban szereplő Dunaújvárost sikerült felülmúlniuk. Második csapatunk nehéz sorsolással kezdte a szezont, de ezekből a találkozókból rengeteget lehet tanulni.

- Nem lesz könnyű a ma délutáni mérkőzés, hiszen az egyik bajnokesélyes otthonában fogunk vendégszerepelni. A srácok elvégezték a munkát a héten, bízom benne, hogy egy jó találkozót fogunk játszani egy jó csapat ellen.

 

A 4. forduló programja: Pécsvárad-Szentlőrinc II. (2022.09.10, szombat, 15:30), PTE PEAC II.-Mohács, Lovászhetény-Komló, Nagykozár-Villány, Szederkény-Kétújfalu, Siklós-Sellye.