Pichler Gábor: „Egységes, motivált, sikeréhes csapatot szeretnék”

Fotó: Fábián Laci/Szentlőrinc SE

Felnőtt csapatunk megkezdte a felkészülést az előtte álló NB III-as szezonra, amely során a vezetőedzői pozíciót az a Pichler Gábor tölti majd be, aki a tizedik idényének vág neki Szentlőrincen.

 

A legutóbbi szezon vége felé Domján Attila távozását követően Pichler Gábor megbízott edzőként irányította csapatunkat. Mindezek után, mondhatni, nem történt változás, az előttünk álló idényben is ő vezeti majd a szakmai munkát: a vezetőség döntése értelmében ő tölti be a vezetőedzői pozíciót.

Az biztos, hogy nála nagyon kevesen ismerik jobban klubunkat, hiszen immár a tizedik szezonját kezdi meg Szentlőrincen. Végigjárta a ranglétrát az utánpótlásban az U7-től egészen az U19-ig, dolgozott Bozsik-központ vezetőként, volt a megye I-es csapat edzője, valamint az NB II-be a második helyen feljutó NB III-as együttes asszisztens edzője is. A legutóbbi három szezonban az NB II-ben szereplő csapatunk szakmai stábjának tagjaként dolgozott.

– Büszkeséggel tölt el, hogy annak a klubnak a felnőtt csapatát vezethetem, immáron nem csak megbízottként, ahol az edzői pályámat kezdtem – fogalmazott Pichler Gábor. – Az évek során folyamatosan tanultam, képeztem magam, és a legfontosabb, hogy a mindenkori felnőtt stáb tagjaként számos kiváló kolléga mellett rengeteg tapasztalatot gyűjthettem! Sajnos a legutóbbi szezonunk nem úgy sikerült, ahogy terveztük: a kiesésünk óriási csalódás volt mindenki számára.

Természetesen az NB II-es búcsú már a múlt, azóta mindenki az előttünk álló új feladatra, az NB III-as szezonra koncentrál.

– Változtatni valóban nem lehet már rajta, lezártuk azt az időszakot. Az előttünk álló szezon új kihívást jelent, mindenkinek meg kell találnia a motivációját ebben a helyzetben! Konkrét célokat a végleges játékoskeretünk ismeretében fogalmazhatunk majd meg, ami biztos, hogy egy egységes, motivált, sikeréhes csapatot szeretnék, amely jó közösséget alkot úgy a pályán, mind azon kívül is! – tette hozzá Pichler Gábor.