Pont nélkül távoztunk Csepelről

Első számú együttesünknek megszakadt az idei veretlensége, hiszen 3-1-es vereséget szenvedett a THSE-Szabadkikötő otthonában.

Két hiányzóval (Havas Attila öt sárga lap miatt eltiltott volt, Popadic Novak pedig vírusos betegség miatt kényszerült a kispadra) és álmosan kezdte a Szabadkikötő elleni találkozót csapatunk. A 14. percben meg is lett az eredménye, hiszen Tóth Henrik révén vezetést szereztek a hazaiak. Tíz perccel később már 2-0 volt a hazaiak előnye Tóth Szabolcsnak köszönhetően, ettől fogva pedig az álmosság kapkodásba és idegeskedésbe fordult át. Gombos Zsolt már a 35. percben cserélt, ekkor hozta be Popadic Novakot annak érdekében, hogy a védelem kicsit stabilizálódjon. A második félidő 58. percében jött az újabb hidegzuhany, hiszen Gere Zoltán László értékesítette a csepeliek harmadik gólját. A szépítés a 89. percben jött össze játékosainknak: Crnojacki Aleksandar továbbította a labdát félmagasan Juhász Lászlóhoz, aki átvétel után a hálóba juttatta a labdát. A találkozót végig kemény párharcok, feszültség jellemezte és a Szabadkikötő játékosainak akarata most jóval nagyobbnak bizonyult, ennek köszönhetően pedig otthon tudták tartani a három pontot.

 

A mérkőzés után Gombos Zsolt csalódottan nyilatkozott.

 

-Várható volt, hogy egyszer megszakad a jó sorozatunk, de nem gondoltuk volna, hogy ma. A játék minden elemében fölénk emelkedett a Szabadkikötő. A védelmünkből többen is hiányoztak, át kellett szervezni a csapatot, de ez nem mentség.

 

NB III. Közép csoport 14. forduló:

THSE-Szabadkikötő – Szentlőrinc SE 3-1 (2-0)

 

Szentlőrinc SE: Hajagos – Czuczi (Crnojacki, 74.), Aszalós (Horváth, 60.), Keresztes – Hleba – Vajda, Kondor, Németh (Popadic, 35.), Harsányi – Juhász, Tóth

Gólok: 1-0 Tóth H. (14.), 2-0 Tóth Sz. (24.), 3-0 Gere (58.), 3-1 Juhász (89.)

 

(Nyilatkozat forrása: Dunántúli Napló)

(Kép forrása: Schmidt Benjámin)