Pontot szereztünk Budaörsön is!

A kéthetes szünet után Budaörsön folytatódott felnőtt csapatunk számára a bajnokság: a vezetést mi szereztük meg, de végül meg kellett elégednünk egy ponttal. Reméljük, hogy ezzel újabb szép veretlenségi sorozatot indítottunk!

 

A bajnoki szünet előtt sajnos elszenvedtük első vereségünket, a Budafok otthonában 2-1-re kikaptunk. A 12. fordulóban aztán ismét idegenben kellett pályára lépnünk, ezúttal Budaörsön, s nagyon bíztunk benne, hogy újabb remek sorozatot indítunk ezzel a meccsel.

Az első lépést sikerült is megtennünk! A budaörsi bajnoki első félidejében egyértelműen a mi akaratunk érvényesült, szervezetten és jól futballoztunk, a mi szájízünk szerint alakult a találkozó. A kapuk nem sokszor forogtak veszélyben, de aztán jött egy kezezés, ami után a 32. percben tizenegyeshez jutottunk – Harsányi István pedig nem hibázott, és megszerezte nekünk a vezetést!

A szünetben hármat cseréltek a hazaiak, akik a folytatásban mindent megtettek azért, hogy ne vereséggel hagyják el a pályát. Sokkal jobban futballoztak, mint az első félidőben, ennek köszönhetően hamar, már az 54. percben kiegyenlítettek Gyurácz révén. Ezt követően ismét inkább a mezőnyben gyűrték, gyömöszölték egymást a csapatok, ritkán jutottak el az ellenfél kapujáig. A hajrában még akadt egy-egy gólszerzési lehetőség, de senki sem talált be, így maradt az 1-1-es döntetlen.

Csapatunk immár a nyolcadik döntetlenjénél tart – lassan ráhajthatunk egy Guinness-rekordra! Bár, szívesen lemondunk egy ilyen elismerésről egy-két győzelem érdekében!

 

 

Budaörsi SC – Szentlőrinc 1-1 (0-1)

Labdarúgó NB II., 12. forduló. Budaörs, 300 néző. Vezette: Csonka Bence (Király Krisztián, Huszár Balázs). Budaörsi SC: Tóth G. – Tóth K., Gyurácz, Fényes, Kapronczai (Pintér, a szünetben) – Sajbán, Zsidai, Molnár (Lengyel, a szünetben) – Vankó, Balázs Zs. (Halmai, 63.), Winkler (Petneházi, a szünetben). Vezetőedző: Gabala Krisztián. Szentlőrinc: Prokop – Erdélyi, Hesz, Tamás L., Németh – Havas, Jancsó (Cenaj, 67.) – Harsányi (Bányai, 91.), Biben, Szinanovics (Kovács M., 67.) – Grumics (Mervó, 86.). Vezetőedző: Marián Sluka.

Gólszerzők: Gyurácz (54.), ill. Harsányi (32. – 11-esből).

 

A 12. forduló további eredményei: PMFC–Budafok 3-1, Kecskemét–Nyíregyháza 0-0, Siófok–Békéscsaba 2-2, Soroksár–Szombathelyi Haladás 1-0, Szolnok–ETO FC Győr 0-2, Csákvár–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 3-1, DVTK–Dorog 2-0, Ajka–Tiszakécske 5-1.

(Fotó: Budaörsi SC)