Sorozatban már a negyedik meccsünket játsszuk idegenben!

Vasárnap zsinórban a negyedik alkalom következik, amikor nem Mozsgón lép pályára másodikszámú csapatunk, s az ezt követően megmaradó utolsó két őszi mérkőzésünket szintén idegenben vívjuk majd! Szerencsére most nem kell messzire utaznia szurkolóinknak, a Boda ÖSE-hez látogatunk!

 

Vendéglátóink egy győzelmet, egy döntetlent, s nyolc vereséget jegyeznek eddig a 2021-2022-es Baranya megyei I. osztály küzdelmei során, s a harmadik legtöbb kapott góllal jelenleg az utolsó előtti helyen állnak. Legyinteni nem szabad, ezt már megtanultuk a korábbi mérkőzéseink alkalmával is, de tény, hogy intenzív és kezdeményező futballunkat minden körülmény indokolja majd.

Az elmúlt hetekben mentálisan egyre erősebbnek mutatkoztunk. Ha hibát vétettünk, nem omlottunk össze, ha egy félidő eredményessége nem úgy végződött, ahogy az ránk nézve megérdemelt lett volna, akkor is stresszmentesen vonultunk ki a továbbiakra – az előző fordulók sikeressége épp ennek köszönhető! Úgy fest, a bajnokság ezen szakaszában már állunk azon az érettségi és összeszokottsági szinten, hogy mérkőzéseken belül minél kiegyensúlyozottabb legyen a játék, tehát Bodára a legjobb előfeltételekkel utazunk, és nem is kérdés, a három bajnoki pontért!

A kezdősípszó november 7-én, vasárnap délelőtt 10:30-kor hangzik el! 

Hajrá, Lőrinc!

(Fotó: www.magyarfutball.hu)