Szabó Zalán nagyon örül annak, hogy ismét lőrinci mezbe bújhat!

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Fiatal csatárral bővült az NB III. Dél-nyugati csoport 2023/2024-es évadjára készülő első számú csapatunk kerete, Szabó Zalán korábban már játszott klubunk színeiben. A baranyai kötődésű játékos már nagyon várja a szezont!

 

Az új játékosok kiválasztása kapcsán nagyon fontos szempont, hogy szeretnénk minél több helyi, vagy helyi kötődéssel rendelkező futballistát felnőtt csapatunkhoz szerződtetni. Ennek a kívánalomnak abszolút megfelel Szabó Zalán, aki Szigetváron született, ott kezdett futballozni, majd a szentlőrinci utánpótlásban is megfordult, mielőtt Pécsre került.

– A Szentlőrinc után a PMFC volt a következő állomás, a pécsieknél kaptam az első profi szerződésemet, ott mutatkoztam be a felnőtt mezőnyben, játszottam az NB II-ben – fogalmazott a 21 éves csatár. – A legutóbbi egy évem nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, ősszel a PEAC NB III-as csapatánál voltam, tavasszal pedig a Pécsváradnál.

Most pedig már a mi csapatunk játékosa, vagyis olyan klubhoz került, amelynek komoly céljai vannak, ott szeretne lenni az NB III. Dél-nyugati csoportjának élmezőnyében.

– Éppen ezért nagyon örültem a szentlőrinci megkeresésnek, hiszen itt minden adott ahhoz, hogy fejlődni tudjak, nekem pedig ez a célom. Bízom benne, hogy sok játékpercet kapok, miként abban is, hogy jó játékkal, gólokkal tudok hozzájárulni ahhoz, hogy a Szentlőrinc elérje a célját – tette hozzá Szabó Zalán, aki a futball mellett tanul is, a PTE-n földrajz és testnevelés szakos hallgató.

Nagy szeretettel köszöntünk ismét Szentlőrincen, Zalán!