Szélső támadót szerződtettünk: Pintér Ádám már az NB I-ben is bemutatkozott!

Fotó: Kovácsevics Dusán

Debrecenben mindössze tizenhét évesen már az NB I-ben is lehetőséget adtak neki, ami bizonyítja, hogy tehetséges játékosról van szó. Pintér Ádám a Szegedtől érkezett felnőtt csapatunkhoz, a szélső támadóval másfél éves kontraktust kötöttünk.

 

A szolnoki születésű Pintér Ádám a Tisza-parti városban kezdett el futballozni, majd hamar Debrecenben találta magát, ahol végigjárta a ranglétrát az utánpótlásban. Még csak tizenhét éves volt, amikor Herczeg András vezetőedző bizalmat szavazott neki, és pályára léphetett az NB I-es felnőtt csapatban. Ezt követően megjárta a Kaposvárt, majd visszakerült a Debreceni VSC-hez, legutóbb pedig, most ősszel az NB II-es Szeged játékosa volt, onnan igazolt hozzánk.

– Másfél éves szerződést kötöttünk a Szentlőrinccel, ahová azzal a céllal érkeztem, hogy minél több játéklehetőséghez jussak, hiszen a fejlődésem érdekében a leginkább erre van szükségem – fogalmazott a 21 éves szélső támadó. – Természetesen érdeklődtem az ismerőseimnél, mindenki azt mondta, hogy érdemes idejönnöm, mert itt tényleg bizalmat szavaznak a fiataloknak. Amióta megérkeztem, nagyon jól érzem magam, remek a közeg, kiváló a társaság, pillanatok alatt beilleszkedtem. Nagyon bízom benne, hogy a tavaszi szezonban jó játékkal, gólokkal és gólpasszokkal segíthetem a Szentlőrincet abban, hogy elérje a célját és bentmaradjon az NB II-ben!

Mi is bízunk benne, hogy új játékosunknak kijön a lépés nálunk, hiszen gólerős támadóra mindig szükség van.

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Ádám!