Szélső védővel erősödtünk

A Merkantil Bank Ligában szereplő Soroksár SC-től érkezett az idei harmadik igazolásunk, a védelem jobb- és baloldalán egyaránt bevethető Molnár Róbert.

 

A 29 éves Molnár Róbert a kárpátaljai Nagydobronyban született és az FC Goverla csapatánál töltött évek után Magyarországra érkezett a Kisvárda Master Goodhoz. Ezek után megfordult még a Cigánd SE-nél és a Szolnoki MÁV FC-nél, az elmúlt két évben pedig az NB II-es Soroksári SC alapembere volt. Molnár Róbert hatalmas rutinnal rendelkezik hiszen több mint 100 NB II-es mérkőzést tudhat magáénak.

Már nagyon várjuk a bajnokság indulását, úgy gondolom, hogy egy izgalmas szezon vár az egyesületre. Azért választottam a szentlőrinci lehetőséget, mert egy jól felkészült szakmai stábbal rendelkezik és a csapat közege is remek - nyilatkozta Molnár Róbert. - Azt várom a csapattól, hogy foggal-körömmel harcoljunk és minél előrébb végezzünk a tabellán, magam felé pedig az az elvárás, hogy a lehető legjobb formámat hozzam és segíteni tudjak a csapatnak a közös céljaink elérésében.

Sok sikert kívánunk Neked szentlőrinci színekben, Róbert!