Szép játékkal újabb három pont

Harsányi István és Popadic Novak góljaival sikerült felülkerekednünk a Budapest Honvéd-MFA II-n.

Jól kezdte a találkozót csapatunk a Budapest Honvéd-MFA II. ellen: már az 6. percben büntetőhöz juthattunk volna, hiszen Kovács Nikolasz buktatta Kondor Kristófot a tizenhatos határán, de végül a játékvezető csak szabadrúgást ítélt. Az elkövetkező fél órában több szép akciót vezettek végig játékosaink és a 37. percben Harsányi István révén gólra is tudtuk váltani az egyik ilyen támadást: fiatal szélsőnk a bal oldalon felfutó Popadic Novaktól kapta meg középen a labdát, majd egy átvétel után a kapu bal alsó sarkába sikerült kilőnie. A meccs további részében is több szép megmozdulást és helyzet kialakítást mutattak be labdarúgóink, de volt olyan periódus amikor a Honvéd igyekezett dominálni. Szerencsére a 84. percben megszületett a második szentlőrinci gól: Hajagos Tamás szöktette hosszan Kondor Kristófot aki a tizenhatos sarkánál begyűjtötte a labdát, majd középre passzolt Vajda Rolandnak aki belöbbölte a labdát az ötös és az alapvonal érintkezése felé balhátvédünknek, Popadic Novaknak és egy hosszú sprint után becsúszva a hálóőr lábai között tudta a kapuba juttatni a labdát (szinte nullszögből).

A siker után Gombos Zsolt boldogan nyilatkozott a mérkőzésről.

- Nagyon értékes ez a 2-0-ás győzelem, mert jó csapat a Honvéd. Ügyes fiatalokból áll a csapatuk, akik játsszák a focit, de néhányszor sikerült megbontaniuk minket. Büszke vagyok a játékosaimra, mert a Honvédnak volt több NB I-es visszajátszója most is. 

NB III. Közép csoport 13. forduló:
Szentlőrinc SE - Budapest Honvéd-MFA II. 2-0 (1-0)

Szentlőrinc SE: Hajagos - Czuczi, Havas, Keresztes, Popadic - Hleba - Harsányi (Horváth, 72.), Kondor, Juhász, Németh (Vajda, 35.) - Tóth (Pergel, 65.)
Gólok: 1-0 Harsányi (37.), 2-0 Popadic (84.)

(Kép forrása: Photo Robert Sports)
(Nyilatkozat forrása: Dunántúli Napló)