Szépen zárta az évet a Szentlőrinc II.

Fotó: Kovácsevics Dusán

Fiatal alakulatunk Bányai Péter mesterhármasával és Major Péter találatával magabiztos, 4-1-es győzelemmel zárta az Autocity Volkswagen Baranyai Megyei I. osztály őszi szezonját a Nagykozár elleni hazai bajnokin.

 

AUTOCITY VOLKSWAGEN MEGYEI I. OSZTÁLY, 14. FORDULÓ:

Szentlőrinc II. – Nagykozár KSE 4-1 (1-1)

Szentlőrinc II.: Gyalus – Tamás, Nyaka, Varga A. (Cserneczky, 53.), Mozsgai, Molnár (Vörös, 73.), Bányai, Paizs (Király, 73.), Csilus, Kulcsár (Blész, 46.), Major. Vezetőedző: Szolga Gorán

Nagykozár KSE: Béres - László, Tóth Sz. (Csutora, 90.), Tóth L. (Zólyomi, 32.), Horváth, Mufics, Rigó, Váradi (Policsek, 35.), Laki (Király, 85.), Teszárik (Nagy M., 73.), Duraku. Vezetőedző: Sütő Szabolcs

Gólszerzők: Bányai (5., 70., 90. – az elsőt büntetőből), Major (53.), ill. László (39.)

Kiállítva: Mufics (80.)

Szolga Gorán: - Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Rendkívül pozitív meglepetés volt számomra a Nagykozár játéka, szimpatikus együttes, akik tényleg próbálják játszani a focit. Az első félidő körülményes játékán sikerült túllendülnünk, így a második játékrészben eldöntöttük a mérkőzést. Nem biztos, hogy ez volt az a meccs, ahol a legtöbbet fejlődhettek a gyerekek!

 

A 14. forduló eredményei: Pécsvárad-Komló 2-1, Mohács-Sellye 4-0, Bóly-PTE PEAC II. 2-1, Kétújfalu-PVSK 0-7, Villány-Lovászhetény 1-1.