Szerdán ismét pályán vagyunk, a Dorogot fogadjuk!

Hétközi fordulóval folytatódik az NB II-es bajnokság, csapatunkra hazai mérkőzés vár, szerdán a Dorogot fogadjuk Kaposváron. Leendő ellenfelünk előttünk áll a tabellán – reméljük, már csak néhány óráig! 

 

Bravúrosan vesszük az akadályokat a 2021/2022-es szezonban! Immár hét forduló eltelt a bajnokságból, de még mindig veretlenek vagyunk, két győzelem mellett ötször döntetleneztünk. Az első öt körben csupa ikszünk volt, így aztán nagyon jól jött a III. Ker. TVE elleni siker, amivel megtörtük ezt a rossznak egyébként nem mondható sorozatot – majd elmentünk Szegedre, ahonnan három ponttal jöttünk haza. Vagyis két bajnokit nyertünk egymás után, jó passzban vagyunk, jöhetne a harmadik győzelem!

Nem lesz könnyű a Dorog ellen, ezzel mindenki tisztában van, de csapatunk mindig derekasan megdolgozott a sikerért, sosem félt egyetlen feladattól sem. A leendő vendégek is becsülettel gyűjtögetik a pontokat, eggyel többet szereztek eddig nálunk (12-t), négy győzelem mellett háromszor kikaptak. Úgy tűnik, a döntetlen nem az ő világuk. A dorogiak a legutóbbi mérkőzésüket elveszítették, a Szombathelyi Haladás fogott ki rajtuk, ráadásul hazai pályán, előtte viszont idegenben verték a Tiszakécskét.

– Fontos mérkőzés előtt állunk! A szegedi bajnokin, főleg az elején nem olyan teljesítményt nyújtottunk, amilyet kellett volna, ezt az elmúlt két nap során átbeszéltük a srácokkal. Amit eddig elértünk, a tizenegy megszerzett pont a szervezett csapatjátéknak köszönhető. Most olyan ellenfél érkezik hozzánk, amely rendkívül szervezett, fegyelmezetten védekezik, összeszokott, agresszív, és nagy lendülettel megy át támadásba. Természetesen győzni szeretnénk, folytatni akarjuk a jó sorozatunkat, ehhez pedig az kell, hogy mi is nagyon szervezettek és egységesek legyünk, végig koncentráljunk. A dorogiak ellen biztosan fontosak lesznek az egy-egy elleni párharcok, és az, hogy mindenkinek magas szinten legyen a belső motivációja – fogalmazott vezetőedzőnk, Marián Sluka.

Sűrű hete lesz csapatunknak, ugyanis a szerdai bajnoki után szombaton újabb tétmeccs vár a fiúkra: a Magyar Kupában a DVTK-val találkozunk, ráadásul Miskolcon.

A 8. forduló programja (szeptember 15.): Szentlőrinc–Dorog (16.00), Vasas–PMFC, Soroksár–III. Ker. TVE, Budaörs–Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Kecskemét–Budafok, Siófok–Szolnok, Csákvár–ETO FC Győr, DVTK–Nyíregyháza, Ajka–Békéscsaba, Szombathelyi Haladás–Tiszakécske.