Szomszédvárból igazoltunk

Három pécsi játékossal erősítettük meg keretünket a szezonkezdet előtt.

Szinte már véglegesnek mondhatjuk a NB III-as labdarúgócsapatunk keretét a 2019/2020-as szezonra. A héten még három játékossal sikerült megerősíteni első számú együttesünk keretét, egy középpályással és két támadóval.

 

A 19 éves Gellén Dávid a PMFC mellett megfordult a Kozármisleny és a Harkány csapatában is. Fiatal kora ellenére igazán ambíciózus játékos és remek potenciál rejlik benne.

 

Kondor Kristóf az elmúlt szezont a PMFC mellett a Nagykanizsában töltötte, korábban a MOL FC Fehérvárban (akkor még Videoton néven) mutatkozott be az NB III-ban.  

 

Juhász László az elmúlt szezonban az NB II-ben is megfordult a Duna Aszfalt TVSE csapatában. Eddigi legeredményesebb szezonja a 2017/2018-as kiírás volt amikor 10 gólt szerzett az NB III. Közép csoportjában.

 

Mind a három friss szerzeményt megkérdeztük arról, hogy miért igazolt Szentlőrincre és mik a céljaik az idei szezonra.

 

 

- Azért választottam a Szentlőrincet mert a komoly szakmai háttér mellett egy fiatalokkal teli, ambíciózus csapat van kialakulóban és ezzel én is azonosúlni tudok. A fiúkkal szeretnék minnél előkelőbb helyen végezni az NB III. Közép csoport idei kiírásában, valamint egyénileg fejlődni akarok napról-napra, minden egyes edzéssel jobbá válni.

 

Kondor Kristóf

 

- A Szentlőrinc megkeresése már az elejétől fogva szimpatikus volt, mivel a tavalyi gyenge szezonom után itt lehetőségem van arra, hogy újra visszaszerezzem az önbizalmam és a jó formám, ráadásul egy jó csapatban. Nagyon remélem, hogy minnél több lehetőséghez fogok jutni a szezonban és a lehető legtöbb góllal segíteni tudom majd a csapatot. Szeretném, ha a csapattársaimmal minnél előrébb végeznénk a tabellán és látványos, élvezhető focival tudnánk szórakoztatni a szurkolóinkat.

 

Juhász László

 

- Nagyon örültem amikor az ezüstérmes Szentlőrinc megkeresett engem, hogy folytassam náluk a pályafutásomat. Egy igazán fiatalos, lendületes csapat van kialakulóban és úgy gondolom, hogy képesek lehetünk egy jó szezont produkálni. Legfőbb célom az, hogy minnél több lehetőséghez jussak a szezonban és ezáltal gólokkal, gólpasszokkal tudjam segíteni a csapatot.

Gellén Dávid