Tapasztalt szélső támadó érkezett: Grabant Bence is nálunk folytatja

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Nem lesz ismeretlen a baranyai futballszurkolók számára új játékosunk, Grabant Bence, hiszen korábban három szezonon át a PMFC-t erősítette – az előttünk álló idényben nekünk segíthet abban, hogy elérjük célunkat.

 

Az NB III-as bajnokságra készülő felnőtt csapatunkhoz rutinos futballista érkezett Grabant Bence személyében, aki annak idején a Szombathelyi Haladás színeiben bemutatkozott az élvonalban is. Nagykanizsán kezdte, innen az Illés Akadémiára került, ahol végigjárta az összes korosztályos együttest, majd a felnőtteknél is szerepet kapott. Ezt követően kölcsönben a Sopron NB II-es gárdájában folytatta, hogy aztán jöjjön a szintén második ligás dorogi csapat, majd két év a szlovén második vonalban, az NK Naftánál.

A baranyai szurkolók számára azonban a PMFC játékosaként vált ismertté. A 2019/2020-as szezonban került a piros-feketékhez, akikkel bajnokságot nyert az NB III-ban – 15 meccsen lőtt hat góllal járult hozzá a sikerhez. A következő két évben összesen 56 alkalommal lépett pályára az NB II-ben, ahol hat gól fűződött a nevéhez. A pécsiektől tavaly búcsúzott el, az előző évadban pedig a III. Kerület játékosa volt.

– Az előző szezonom nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna – fogalmazott a 27 éves Grabant Bence, aki szélső támadóként mindkét oldalon bevethető. – Azért jöttem Szentlőrincre, hogy felépítsem magam, és hogy minél előbb visszakerüljek a másodosztályú futballba. Úgy érzem, a leggyorsabban ez a lőrinci csapattal kivitelezhető: reálisnak érzem a célokat, bízom benne, hogy megnyerjük a bajnokságot, és feljutunk az NB II-be. Szeretném jó játékkal, gólokkal és gólpasszokkal segíteni új csapatomat!

Bízunk benne, hogy közösen szép sikereket érünk el, Bence! Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben!