Tóth-Gábor Kristóf jó játékkal, gólokkal szeretné segíteni csapatunkat

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Ismét olyan játékos érkezését jelenthetjük be, aki már játszott az élvonalban és a másodosztályban is: Tóth-Gábor Kristóf gólokkal, gólpasszokkal szeretne hozzájárulni eredményes szereplésünkhöz.

 

A futballal egy Zala vármegyei községben, Galambokon ismerkedett meg, ahonnan Zalakarosra, majd Nagykanizsára került. Innen aztán Szombathelyre, az Illés Akadémiára vezetett az útja, ahol az utánpótlásban végigjárta a ranglétrát, végül bemutatkozhatott a Haladás NB II-ben szereplő felnőtt csapatában is. Ezt követően a Budapest Honvéd játékosa lett, ahol az élvonalban is pályára került (összesen hat mérkőzésen), majd 2022-ben a PMFC-hez igazolt. A pécsi csapatnál két szezont töltött el, az első kifejezetten jól sikerült számára, hiszen 36 meccsen 13 gól lőtt, bizonyítva, hogy van érzéke a gólszerzéshez.

– Csupa jót hallottam a szentlőrinci klubról, ezért nagyon örültem az ajánlatuknak – fogalmazott a 22 éves Tóth-Gábor Kristóf. – Kiváló közegbe érkeztem, visszakerültem a másodosztályba, emellett Waltner Róbert személyében egy tapasztalt, remek edzővel dolgozhatok együtt. Szeretném majd beverekedni magam a kezdőcsapatba, gólokkal és gólpasszokkal akarok hozzájárulni ahhoz, hogy a Szentlőrinc elérje a célját, bentmaradjon a másodosztályban. Nem mellesleg meg szeretném mutatni, hogy valójában mire is vagyok képes!

Sok sikert kívánunk szentlőrinci színekben, Kristóf!